ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! «Τελειώνει» ο καφές στην Ελλάδα λόγω Βραζιλίας;

Απίστευτο! Ασφαλείς πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Sportime, θέλουν να υπάρχει μεγάλη έλλειψη καφέ στην εγχώρια αγορά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Βραζιλία αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στην παραγωγή καφέ, λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού, τα οποία δεν επέτρεπαν στους εργάτες να βρεθούν στις καλλιέργειες καφέ. Έτσι, η παραγωγή μειώθηκε...
Απίστευτο! «Τελειώνει» ο καφές στην Ελλάδα λόγω Βραζιλίας;

Απίστευτο! Ασφαλείς πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Sportime, θέλουν να υπάρχει μεγάλη έλλειψη καφέ στην εγχώρια αγορά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Βραζιλία αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στην παραγωγή καφέ, λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού, τα οποία δεν επέτρεπαν στους εργάτες να βρεθούν στις καλλιέργειες καφέ.

Έτσι, η παραγωγή μειώθηκε στο ελάχιστο, με τις μεγάλες αλυσίδες καφές στην Ελλάδα να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα εισαγωγών.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, οι Έλληνες εισαγωγείς παίζουν το «χαρτί» της άμεσης πληρωμής των παραγγελιών, για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν μία ικανή ποσότητα καφέ που θα καλύπτει τις ανάγκες τους.

Αναμένουμε απάντηση από το υπουργείο Ανάπτυξης για το θέμα, για το κατά πόσο είναι υπαρκτό και αν όντως έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο ειδικά στους ιδιοκτήτες αλυσίδων καφέ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο! «Τελειώνει» ο καφές στην Ελλάδα λόγω Βραζιλίας;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.