ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Βγήκαν για τσιγάρο και τους έκλεψαν τα παϊδάκια από το τραπέζι! (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ταβέρνα των Τρικάλων, μιας και παρέα βγήκε έξω για τσιγάρο και στη συνέχεια έμεινε... νηστική! 
Απίστευτο: Βγήκαν για τσιγάρο και τους έκλεψαν τα παϊδάκια από το τραπέζι! (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ταβέρνα των Τρικάλων, μιας και παρέα βγήκε έξω για τσιγάρο και στη συνέχεια είδε τα παϊδάκια να κάνουν… φτερά! 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ταβέρνα των Τρικάλων. Μια παρέα είχε βγει για φαγητό σε ένα μαγαζί και αφού είχε έρθει η παραγγελία τους με ένα κιλό παϊδάκια, βγήκε έξω να καπνίσει τσιγάρο καθώς απαγορεύεται εντός του χώρου.

Ωστόσο, δεν υπολόγισαν όμως, πως… καραδοκούσε ένας 80χρονος θαμώνας της ταβέρνας, που έσπευσε να μαζέψει τα κρεατικά από την πιατέλα σε μια πλαστική σακούλα για τον σκύλο του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή αλλοδαπών με δύο τραυματίες (vid)

Αντιλαμβανόμενοι το περιστατικό, η παρέα ζήτησε τον λόγο από τον ηλικιωμένο, με τον δεύτερο αιτιολογώντας την πράξη του, να τους λέει πως «θέλω να ταΐσω τον Γκέκα» και χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλε από την σακούλα τα παϊδάκια και τα τοποθέτησε ξανά στην πιατέλα!

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν κωμικές καταστάσεις, με την παρέα του ηλικιωμένου να τον επιπλήττει, λέγοντάς του πως κάθε φορά τους κάνει ρεζίλι.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Βγήκαν για τσιγάρο και τους έκλεψαν τα παϊδάκια από το τραπέζι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.