ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο βίντεο μέσα από λεωφορείο! «Κολλημένοι» σαν… σαρδέλες! (vid)

Απίστευτος συνωστισμός σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σαρωνίδα - Γλυφάδα από κόσμου που είχε εξορμήσει στις παραλίες.
Απίστευτο βίντεο μέσα από λεωφορείο! «Κολλημένοι» σαν… σαρδέλες! (vid)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο της γραμμής (δρομολόγιο Σαρωνίδα – Γλυφάδα) το απόγευμα της Δευτέρας (18/5). Οι επιβάτες, στην πλειοψηφία τους νεαροί σε ηλικία, ήταν… παστωμένοι σαν σαρδέλες στην προσπάθειά τους να κάνουν μια βουτιά σε κάποια παραλία.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στο βίντεο του Sportime ήταν αδύνατο να κρατηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις, ενώ βεβαίως ελάχιστοι ήταν εκείνοι που φορούσαν μάσκες ή γάντια (όπως ορίζουν οι κανονισμοί για τα ΜΜΜ).

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα με τον κόσμο να επιστρέφει από τις παραλίες. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες πολιτών ο συνωστισμός είναι ακόμη μεγαλύτερος προς το βράδυ, όταν δηλαδή ο κόσμος αποχωρεί μαζικά από την παραλία. Ανάλογες εικόνες σημειώνονται και το πρωί όταν οι πολίτες παίρνουν το συγκεκριμένο η άλλα λεωφορεία προκειμένου να μεταβούν σε κάποια παραλία οργανωμένη ή μη για το μπάνιο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: Τι σκέφτεται η Κυβέρνηση για μουσική και αλκοόλ στις παραλίες και τα beach bar

Είναι προφανές οτι τα δρομολόγια δεν είναι αρκετά, ενώ παράλληλα όπως τονίζει και ο Νίκος Ευαγγελάτος υποτίθεται ότι το θέμα θα ρύθμιζαν υπάλληλα του ΟΑΣΑ, ωστόσο δεν εμφανίστηκαν.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την διασπορά του κορονοϊού με την χώρα μας να τα έχει πάει πολύ καλά σε γενικές γραμμές.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από το λεωφορείο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο βίντεο μέσα από λεωφορείο! «Κολλημένοι» σαν… σαρδέλες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.