ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο βίντεο! Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: «Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που παρουσιάζει τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη να ειρωνεύεται τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική συνομιλία που έχει ο Περιφερειάρχης, σχολιάζει δημοσιεύματα που θέλουν τον Πρωθυπουργό να είναι οργισμένος μαζί του με τον ίδιο να απαντά -κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση- πως «Να και να είναι...
Απίστευτο βίντεο! Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: «Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που παρουσιάζει τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη να ειρωνεύεται τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική συνομιλία που έχει ο Περιφερειάρχης, σχολιάζει δημοσιεύματα που θέλουν τον Πρωθυπουργό να είναι οργισμένος μαζί του με τον ίδιο να απαντά -κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση- πως «Να και να είναι οργισμένος». Ζητώντας παράλληλα από τον συνομιλητή του να βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα λύση για τους κατοίκους των ακριτικών νησιών.

Μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντεο, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για τον κ. Μουτζούρη, ενώ είναι ενδεικτικό πως αναβλήθηκε και η συνάντηση που θα είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, για το μεταναστευτικό.

Μάλιστα όπως τόνιζαν κυβερνητικά στελέχη: «Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο βίντεο! Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: «Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.