ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίθανο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα: Σφήκα «υπεύθυνη» για καραμπόλα

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε το πρωί της Παρασκευή (17/7) στον κεντρικό παραλιακό δρόμο στα Καμένα Βούρλα όπου το απορριμματοφόρο έκανε αποκομιδή σκουπιδιών. Ο οδηγός δέχτηκε τσίμπημα από σφήκα, φαίνεται ότι έπαθε αλλεργικό σοκ και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασύρει τέσσερα αυτοκίνητα προτού σταματήσει σε δέντρο. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς. Το απορριμματοφόρο αφού...
Απίθανο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα: Σφήκα «υπεύθυνη» για καραμπόλα

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε το πρωί της Παρασκευή (17/7) στον κεντρικό παραλιακό δρόμο στα Καμένα Βούρλα όπου το απορριμματοφόρο έκανε αποκομιδή σκουπιδιών.

Ο οδηγός δέχτηκε τσίμπημα από σφήκα, φαίνεται ότι έπαθε αλλεργικό σοκ και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασύρει τέσσερα αυτοκίνητα προτού σταματήσει σε δέντρο. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς. Το απορριμματοφόρο αφού έπεσε πάνω σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, καρφώθηκε πάνω στο στην περίφραξη ξενοδοχείου στα Καμένα Βούρλα.

Η τρελή πορεία του απορριμματοφόρου άρχισε όταν σφήκα τσίμπησε τον οδηγό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να σπείρει τον πανικό.

Ο οδηγός, ο οποίος είναι αλλεργικός, μετά το τσίμπημα έχασε τις αισθήσεις του κι έτσι το απορριμματοφόρο ξέφυγε από την πορεία του. Από καθαρή τύχη δεν παρασύρθηκε κάποιος πεζός ή κάποιος εργαζόμενος της καθαριότητας.

Ο 50χρονος οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας των Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του απορριμματοφόρου μετά την ένεση που του έκαναν οι γιατροί άρχισε να συνέρχεται και τώρα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίθανο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα: Σφήκα «υπεύθυνη» για καραμπόλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.