ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απλησίαστη η βενζίνη – Νέα αύξηση σύντομα

Και νέα αύξηση στην τιμή της βενζίνης αναμένουμε σύντομα στην χώρα μας! - Τι μέτρα σκέφτονται στην Κυβέρνηση
Απλησίαστη η βενζίνη – Νέα αύξηση σύντομα

Βενζίνη: Με την τιμή της βενζίνης να κάνει ράλι, στο οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης σκέφτονται να παρατείνουν την επιδότηση του πετρελαίου κίνησης και μετά τον Ιούνιο αλλά και να επαναλάβουν το μέτρο με την κάρτα καυσίμων (fuel pass).

Μάλιστα οι τιμές δεν θα μείνουν στα επίπεδα που τα ξέρουμε αυτή τη στιγμή, τα οποία είναι ήδη πολύ αυξημένα, αλλά από αυτή τη βδομάδα που διανύουμε θα έρθουν και νέες μεγάλες αυξήσεις!. Ειδικά η «100άρα» βενζίνη θα γίνει κυριολεκτικά απλησίαστη και θα είναι λες και γεμίζεις ρεζερβουάρ… φόρμουλας 1!

Οι τιμές στη βενζίνη παραμένουν στα περισσότερα πρατήρια πάνω από 2 ευρώ το λίτρο, ενώ στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega, έκανε σύνδεση με πρατηριο στη Θεσσαλονίκη όπου η αμόλυβδη τιμώταν τη Δευτέρα (16/2) στα 2.24, ευρώ το λίτρο! Ακόμη και το Diesel κυμαινόταν κοντά στο 1.93 το λίτρο περίπου.

Σε ένα πρατήριο στη Λήμνο μάλιστα η τιμή ήταν στρογγυλή προς τα… πάνω, καθώς η βενζίνη κόστιζε  2,5 ευρώ!

Την ίδια ώρα στη γειτονική Βουλγαρία το λίτρο βενζίνης τιμάται μόλις προς 1.57 ευρώ, και στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη), ακόμη λιγότερο, συγκεκριμένα στο 1,30 Ευρώ!

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απλησίαστη η βενζίνη – Νέα αύξηση σύντομα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.