ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Χίο ο νέος υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

Από την Χίο κατάγεται ο νέος υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μιχάλης Κράτσιος-Κοτσακάς. Μάλιστα το συμβούλιο της κοινότητας Βολισσού Χίου του εύχεται κάθε επιτυχία. Η επιστολή του, το Συμβούλιο της Κοινότητας Βολισσού αναφέρει: «Κύριε υφυπουργέ, αγαπητέ Μιχάλη Οι κάτοικοι της Βολισσού και οι όπου γης Βολισσιανοί αισθάνθηκαν ξεχωριστή χαρά και μεγάλη περηφάνια μόλις πληροφορήθηκαν την τοποθέτησή...
Από την Χίο ο νέος υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

Από την Χίο κατάγεται ο νέος υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μιχάλης Κράτσιος-Κοτσακάς.

Μάλιστα το συμβούλιο της κοινότητας Βολισσού Χίου του εύχεται κάθε επιτυχία.

Η επιστολή του, το Συμβούλιο της Κοινότητας Βολισσού αναφέρει:

«Κύριε υφυπουργέ, αγαπητέ Μιχάλη

Οι κάτοικοι της Βολισσού και οι όπου γης Βολισσιανοί αισθάνθηκαν ξεχωριστή χαρά και μεγάλη περηφάνια μόλις πληροφορήθηκαν την τοποθέτησή σας στη θέση του υφυπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.

Τα συναισθήματα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικά γιατί και η οικογένειά σας και εσείς προσωπικά είστε άνθρωποι που από τα παιδικά σας χρόνια ζυμωθήκατε με τα Βολισσιανά στοιχεία και έχετε την αμέριστη εκτίμηση των συγχωριανών σας.

Για την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας και την οικογένειά σας δεν στηριζόμαστε σε αόριστες πληροφορίες τρίτων αλλά στην προσωπική αντίληψη των ανθρώπων που σας γνωρίζουν προσωπικά και είναι η μεγάλη πλειοψηφία των Βολισσιανών.

Οι εξαιρετικές σπουδές σας, η επιστημονική και τεχνοκρατική εμπειρία σας και το ήθος σας εγγυώνται ότι και στο μέλλον θα εξακολουθείτε να τιμάτε τη Βολισσό με τις επιτυχίες σας.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Βολισσιανών σάς απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και περιμένουμε, με λαχτάρα, τη στιγμή που οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις σας θα σας επιτρέψουν να ξαναβρεθείτε ανάμεσά μας, προκειμένου να σας υποδεχτούμε με όλη μας την αγάπη και με κάθε τιμή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από την Χίο ο νέος υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.