ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας ο Γιάννος Παπαντωνίου

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να αποφυλακιστεί ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος κρατείται για την υπόθεση που αφορά ξέπλυμα… μαύρου χρήματος, μετά από σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Το δικαστικό συμβούλιο αποδέχτηκε την αίτηση που είχε κάνει ο πρώην υπουργός και διέταξε να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση, με καταβολή εγγύησης 150 χιλιάδων ευρώ και...
Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας ο Γιάννος Παπαντωνίου

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να αποφυλακιστεί ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος κρατείται για την υπόθεση που αφορά ξέπλυμα… μαύρου χρήματος, μετά από σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το δικαστικό συμβούλιο αποδέχτηκε την αίτηση που είχε κάνει ο πρώην υπουργός και διέταξε να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση, με καταβολή εγγύησης 150 χιλιάδων ευρώ και φυσικά περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Προειδοποιήσεις για το Πάσχα – Αυστηροί έλεγχοι και πρόστιμα

Ο ιδίως στο παρελθόν παρέμενε κρατούμενος παρά το βούλευμα, αφού δεν είχε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ωστόσο πλέον θα αφεθεί ελεύθερος και θα έχει προθεσμία μέχρι την 1η Ιουλίου του 2020, για να καταβάλει την εγγύηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρνείται κάθε εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση και δηλώνει αθώος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας ο Γιάννος Παπαντωνίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.