ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφυλακίζονται όσοι έχουν υπόλοιπο ποινής 1 χρόνο

Στην αποσυμφόρηση των φυλακών απ’ όσους έχουν μικρό, υπόλοιπο ποινής προχωρά η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση. Το μέτρο αφορά τους «ελαφροποινίτες», τους υπερήλικες αλλά και όσους έχουν λίγο χρόνο (12 μήνες) για την αποφυλάκισή τους λόγω των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από τον συνωστισμό εξαιτίας του φόβου...
Αποφυλακίζονται όσοι έχουν υπόλοιπο ποινής 1 χρόνο

Στην αποσυμφόρηση των φυλακών απ’ όσους έχουν μικρό, υπόλοιπο ποινής προχωρά η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση.

Το μέτρο αφορά τους «ελαφροποινίτες», τους υπερήλικες αλλά και όσους έχουν λίγο χρόνο (12 μήνες) για την αποφυλάκισή τους λόγω των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από τον συνωστισμό εξαιτίας του φόβου εξάπλωσης του κορονοϊού.

Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις σε αυτό το μέτρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποφυλακίζονται όσοι έχουν υπόλοιπο ποινής 1 χρόνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.