ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι – Οργή κατοίκων ζητούν δικαίωση (vid)

Οργή έχουν προκαλέσει στους κατοίκους στο Μάτι, οι πρόσφατες αποκαλύψεις για την τραγωδία, που έφερε στο φως η «Καθημερινή της Κυριακής». Οι άνθρωποι που έζησαν αυτήν την τραγωδία, νιώθουν εξοργισμένοι με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα και απαιτούν τη δικαίωση για τους ίδιους και πάνω από όλα για εκείνους που έχασαν τη ζωή τους....
Αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι – Οργή κατοίκων ζητούν δικαίωση (vid)

Οργή έχουν προκαλέσει στους κατοίκους στο Μάτι, οι πρόσφατες αποκαλύψεις για την τραγωδία, που έφερε στο φως η «Καθημερινή της Κυριακής».

Οι άνθρωποι που έζησαν αυτήν την τραγωδία, νιώθουν εξοργισμένοι με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα και απαιτούν τη δικαίωση για τους ίδιους και πάνω από όλα για εκείνους που έχασαν τη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο Μάτι: Ξεσπάει πολιτική «θύελλα» μετά τα νέα ερωτήματα

Εκπρόσωποι λοιπόν των πολιτών, μίλησαν στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκαν στις επόμενες κινήσεις τους, μετά από το σάλο που έχει προκληθεί.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι – Οργή κατοίκων ζητούν δικαίωση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.