Αποκαλύψεις «φωτιά»: «Έδεσαν τα πόδια της 21χρονης φοιτήτριας για να πνιγεί σίγουρα»


    Sportime TeamΣύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας του θύματος η 21χρονη: «Bρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της».

Πράγμα που σημαίνει ότι οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος όχι μόνο πέταξαν την 21χρονη ζωντανή στη θάλασσα, αλλά της έδεσαν με σκοινί τα πόδια για να είναι σίγουροι πως θα πνιγεί.

Ο Αλέξης Κούγιας στην αναλυτική του δήλωση προειδοποιεί πως όποιος προσπάθησε να προσβάλει τη μνήμη της θα μηνυθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας του θύματος: «Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους.

Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας».Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.