ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλεισμός της Πλατείας Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή για την αποφυγή συγχρωτισμού

Προκειμένου να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός, στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα.
Αποκλεισμός της Πλατείας Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή για την αποφυγή συγχρωτισμού

Σε μια προσπάθεια να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός σε κεντρικές πλατείες στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα.

Στην Αγία Παρασκευή και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου είχαμε επιχείρηση της Αστυνομίας.

Οπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες άνδρες της αστυνομίας είχαν έντονη παρουσία στην πλατεία, προκειμένου να ελεγχθεί η πρόσβαση και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο συνωστισμού και συγχρωτισμού.

Στόχος πάνω από όλα ήταν να μην πραγματοποιηθεί κάποιο κορονοπάρτι ανάλογο αυτών που έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα μέρη της χώρας. Κι αυτό παρότι η εστίαση έχει ανοίξει έστω και με αρκετούς περιορισμούς ακόμη.

Ηδη διεξάγονται έλεγχοι σε διερχόμενους για βεβαιώσεις μετακίνησης αλλά και στα γύρω καταστήματα για τις συνθήκες λειτουργίας τους, βάσει των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Η ίδια λογική αποτροπής μαζικού συγχρωτισμού εφαρμόστηκε επιτυχώς την προηγούμενη εβδομάδα στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Σε μια προσπάθεια να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός σε κεντρικές πλατείες στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα. Σε μια προσπάθεια να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός σε κεντρικές πλατείες στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα. Σε μια προσπάθεια να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός σε κεντρικές πλατείες στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλεισμός της Πλατείας Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή για την αποφυγή συγχρωτισμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.