Σε μια προσπάθεια να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός σε κεντρικές πλατείες στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα.

Προκειμένου να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός, στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα.

Σε μια προσπάθεια να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός σε κεντρικές πλατείες στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα.

Στην Αγία Παρασκευή και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου είχαμε επιχείρηση της Αστυνομίας.

Οπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες άνδρες της αστυνομίας είχαν έντονη παρουσία στην πλατεία, προκειμένου να ελεγχθεί η πρόσβαση και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο συνωστισμού και συγχρωτισμού.

Στόχος πάνω από όλα ήταν να μην πραγματοποιηθεί κάποιο κορονοπάρτι ανάλογο αυτών που έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα μέρη της χώρας. Κι αυτό παρότι η εστίαση έχει ανοίξει έστω και με αρκετούς περιορισμούς ακόμη.

Ηδη διεξάγονται έλεγχοι σε διερχόμενους για βεβαιώσεις μετακίνησης αλλά και στα γύρω καταστήματα για τις συνθήκες λειτουργίας τους, βάσει των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Η ίδια λογική αποτροπής μαζικού συγχρωτισμού εφαρμόστηκε επιτυχώς την προηγούμενη εβδομάδα στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Σε μια προσπάθεια να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός σε κεντρικές πλατείες στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα. Σε μια προσπάθεια να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός σε κεντρικές πλατείες στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα. Σε μια προσπάθεια να μην έχουμε καταστάσεις παρόμοιες με άλλες περιοχές όπου υπήρχε συγχρωτισμός σε κεντρικές πλατείες στην Αγία Παρασκευή η αστυνομία πήρε μέτρα.