ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκριες: Πώς θα γιορταστούν φέτος – Καρναβάλια χωρίς καρναβαλιστές

Οι Απόκριες πλησιάζουν και δύο πόλεις με τα δημοφιλέστερα καρναβάλια ξεκινούν τις προετοιμασίες για έναν διαφορετικό αυτή τη χρονιά εορτασμό.
Απόκριες: Πώς θα γιορταστούν φέτος – Καρναβάλια χωρίς καρναβαλιστές

Απόκριες: Η απόλυτη γιορτή του καρναβαλιού πλησιάζει, όμως όπως και το 2020, έτσι και το 2021 θα εορταστεί κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία.

Απόκριες: Οι δύο από τις πόλεις με τα δημοφιλέστερα καρναβάλια ξεκινούν τις προετοιμασίες για έναν διαφορετικό αυτή τη χρονιά εορτασμό.

Η βασίλισσα του καρναβαλιού στην Πάτρα, Μαρία Κυριακοπούλου, αλλά και η αντιδήμαρχος Ρεθύμνου, Πέπη Μπιρλιράκη, μίλησαν στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» για τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τη βασίλισσα, αλλά και για τα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την εστεμμένη, μια βασίλισσα πρέπει να έχει κέφι και αγάπη για το καρναβάλι και για την πόλη της, αλλά και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Στο Ρέθυμνο ξεκινά ο στολισμός της πόλης και των μαγαζιών προκειμένου να δοθεί μια αποκριάτικη ατμόσφαιρα, ενώ οργανώνονται διαδικτυακές εκθέσεις και διαγωνισμοί φωτογραφίας, αλλά και το ξακουστό κυνήγι θησαυρού.

Απόκριες: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA

Σεξουαλική παρενόχληση: Τρεις ηθοποιοί καταγγέλλουν γνωστό σκηνοθέτη

Σχολεία: Ανοίγουν από τη Δευτέρα (1/2), εξαιρούνται τα λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόκριες: Πώς θα γιορταστούν φέτος – Καρναβάλια χωρίς καρναβαλιστές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.