ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόπειρα κλοπής από ανήλικους στο Μεσολόγγι

Δεκατριάχρονος και 14χρονος οι δράστες
Απόπειρα κλοπής από ανήλικους στο Μεσολόγγι

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 13 και 14 ετών, αντίστοιχα  αποπειράθηκαν να μπουν στο σπίτι ενός 29χρονου στο Μεσολόγγι για να κλέψουν, χωρίς να γνωρίζουν ότι εκείνος βρισκόταν μέσα.

Αποτέλεσμα, ο 29χρονος, έπειτα από καταδίωξη, να τους ακινητοποιήσει και να τους παραδώσει στις αστυνομικές αρχές.

Οι ανήλικοι παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σχημάτισαν δικογραφία και σε βάρος των γονέων τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου.

* Στα πράσα έπιασαν οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα μία 30χρονη Ρουμάνα που παρίστανε την πελάτισσα, αλλά έκρυψε διάφορα προϊόντα μέσα στα ρούχα της. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που κλήθηκαν επί τόπου τα βρήκαν πάνω της και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ η αλλοδαπή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

** Βρήκε ένα πρόσχημα για να μπει σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή στην Πάτρα ένας 29χρονος Σύρος, αλλά απασχόλησε έναν 47χρονο εργάτη για να κλέψει το κινητό του! Ωστόσο, εκείνος τον αντιλήφθηκε και κάλεσε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν τον αλλοδαπό που προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση, ενώ το κλεμμένο κινητό αποδόθηκε στον 47χρονο.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόπειρα κλοπής από ανήλικους στο Μεσολόγγι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.