ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποπλάνηση 14χρονης: Oι φωτογραφίες που υποτίθεται πως ξεσκέπασαν τον καθηγητή δεν αφορούν το συγκεκριμένο θέμα

Πώς «ξεσκέπασαν» τον 44χρονο καθηγητή
Αποπλάνηση 14χρονης: Oι φωτογραφίες που υποτίθεται πως ξεσκέπασαν τον καθηγητή δεν αφορούν το συγκεκριμένο θέμα

Οι Αρχές στη χώρα μας προσπαθούσαν να διαπιστώσουν αν ο 44χρονος καθηγητής στην Ηλιούπολη εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις παιδικής αποπλάνησης.

Όπως είναι γνωστό συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της μητέρας της 14χρονης και είναι μια από τις ιστορίες που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως αρχικά είχε μεταδώσει η εκπομπή «Live News» στο MEGA, το μυστικό του 44χρονου πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης μαθήτριας, οι οποίες και ανάγκασαν τον καθηγητή να ομολογήσει την πράξη του.

Παρόλα αυτά, όπως έγινε γνωστό «οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν προέρχονται από την Ελλάδα ούτε είναι πρόσφατες. Συγκεκριμένα, αποτελούν καρέ (στιγμιότυπα) ενός βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τον Μάιο του 2019.

Το βίντεο δημοσιοποίησε ο τοπικός αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός WZTV/Fox 17 στις 22 Μαΐου2019».

Αυτό αναφέρουν σε δημοσίευμά τους τα ellinika hoaxes, που αποκαλύπτουν πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη!

«Γονέας μαθητή του Eagleville High School, που βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της κομητείας Rutherford County, στην Πολιτεία Tennessee των ΗΠΑ, απέστειλε το σχετικό βίντεο στο προαναφερθέν μέσο ενημέρωσης, καθώς ο εικονιζόμενος καθηγητής, ονόματι Travis Holland, είχε συγκεντρώσει πολλές αναφορές και διαμαρτυρίες για την ανάρμοστη συμπεριφορά του προς μαθήτριες.

Σε βίντεο που διέρρευσε από το σχολείο αυτό στο Τενεσί, ο καθηγητής, σύμφωνα με γονέα της μαθήτριας που απεικονίζεται, εκμεταλλεύθηκε την περίσταση ενόσω την παρηγορούσε για κάποιον πρόσφατο θάνατο, για να την θωπεύσει» προσθέτουν στο δημοσίευμά τους τα ellinika hoaxes.

Παρακάτω οι fake φωτογραφίες!

Αποπλάνηση 14χρονης

Αποπλάνηση 14χρονης: Η προσέγγιση

Ο καθηγητής, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε την 14χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο και ύστερα από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

Ο 44χρονος, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε πάει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

Πηγή: piraeuspress.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποπλάνηση 14χρονης: Oι φωτογραφίες που υποτίθεται πως ξεσκέπασαν τον καθηγητή δεν αφορούν το συγκεκριμένο θέμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.