ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποπλάνηση 14χρονης στην Ηλιούπολη: Στον ανακριτή ο 44χρονος καθηγητής (pics)

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 44χρονος άνδρας που συνελήφθη για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας, στην Ηλιούπολη. Όλα άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια, όταν η μητέρα της 14χρονης την είδα να βρίσκεται με τον πολύ μεγαλύτερο της άνδρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη : Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητών (vid) Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση,...
Αποπλάνηση 14χρονης στην Ηλιούπολη: Στον ανακριτή ο 44χρονος καθηγητής (pics)

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 44χρονος άνδρας που συνελήφθη για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας, στην Ηλιούπολη.

Όλα άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια, όταν η μητέρα της 14χρονης την είδα να βρίσκεται με τον πολύ μεγαλύτερο της άνδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη : Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητών (vid)

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, βρήκαν φωτογραφίες του καθηγητή στο κινητό της 14χρονης, ενώ θέλουν να μάθουν αν έχει συνάψει σχέσεις και με άλλες ανήλικες κοπέλες.

Το στοιχείο που πυροδότησε τα σενάρια περί σχέσεων και με άλλα κορίτσια ήταν οι μαρτυρίες που ήθελαν τον καθηγητή να πείραζε λεκτικά τις μαθήτριές του και ορισμένες φορές να άγγιζε τα όρια της χυδαιότητας με αστεία του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποπλάνηση 14χρονης στην Ηλιούπολη: Στον ανακριτή ο 44χρονος καθηγητής (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.