ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόστολος Γκλέτσος: Άγριο ξέσπασμα on camera «Όταν μιλάω μην μιλάς» – Τι έχει συμβεί

Ξέσπασε ο Απόστολος Γκλέτσος on camera στο Περιφερειακό Συμβούλιο, λέγοντας «όταν μιλάω μην μιλάς»!
Απόστολος Γκλέτσος: Άγριο ξέσπασμα on camera «Όταν μιλάω μην μιλάς» – Τι έχει συμβεί

Έξαλλος έγινε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος το απόγευμα της Τρίτης (16/11).

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Εύβοια και στα έργα που θα πραγματοποιηθούν προς αποκατάσταση των καμμένων περιοχών.

Η κατάσταση όμως δεν άργησε να ξεφύγει όταν αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος κάλεσε τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, να δεσμευτεί πως δεν θα υπάρξουν γραφειοκρατικά εμπόδια κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών της Εύβοιας.

Τότε, ήρθε η απάντηση του Περιφερειάρχη που όμως δεν άφησε ικανοποιημένο τον επικεφαλή της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης που εξερράγη μετά όσα άκουσε.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας στον κ. Σπανό να αφήσει τις εισηγήσεις καθώς αυτές δεν τις καταλαβαίνει κανείς, με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Ηλία Σανίδα να παρεμβαίνει τονίζοντας στον κ. Γκλέτσο πως πρέπει να αφήσει τον περιφερειάρχη να ολοκληρώσει.

Αυτή του όμως η ατάκα οδήγησε στα άκρα τον Απόστολο Γκλέτσο που σε έντονο τόνο του είπε να σταματήσει να μιλάει όταν μιλάει αυτός και πως αν τον ξαναδιακόψει δεν ξέρει τι θα γίνει!

Δείτε την έκρηξη του Απόστολου Γκλέτσου στο video που ακολουθεί:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόστολος Γκλέτσος: Άγριο ξέσπασμα on camera «Όταν μιλάω μην μιλάς» – Τι έχει συμβεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.