ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόστολος Γκλέτσος: Πολιτική δίωξη πίσω από την υπόθεση με την κοκαΐνη

Πολιτική δίωξη κρύβεται πίσω από την υπόθεση με την κοκαΐνη σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Απόστολος Γκλέτσος: Πολιτική δίωξη πίσω από την υπόθεση με την κοκαΐνη

Απόστολος Γκλέτσος: Για την υπόθεση με την κοκαΐνη, για την οποία κατηγορείται πως εμπλέκεται μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Love it.

Ο διάσημος ηθοποιός που είδε το όνομα του να εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα ναρκωτικά, που ξέσπασε μετά την σύλληψη λιμενικού, είχε σπεύσει να διαψεύσει οποιαδήποτε εμπλοκή του και κάτι τέτοιο φρόντισε να κάνει και πάλι, μιλώντας στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας, τόνισε πίσω από την υπόθεση, υπάρχει πολιτική δίωξη καθώς ο ίδιος στο παρελθόν έχει «χαλάσει την σούπα» σε ορισμένους που κάνανε βρώμικες δουλειές.

«Έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές διότι έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στη ζωή μου. Έχω δεχθεί απειλές, πιέσεις και σοβαρά πράγματα. Έχω σταματήσει και έχω κάνει πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου», αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο άνδρας του Λιμενικού ήταν όντως φίλος του αλλά αυτό δεν αποδεικνύει κάποια δική του εμπλοκή καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε είναι ένας διαφανής άνθρωπος, χωρίς κάποια σκοτεινή πλευρά.

Ο ίδιος θεωρεί ότι πρόκειται για μια στημένη δίωξη, την οποία έμαθε καθώς οδηγούσε, με πολλούς φίλους του να τον ρωτούν για την εμπλοκή του ονόματος του, κάτι το οποίο τον ενόχλησε ιδιαίτερα και τον ανάγκασε να προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Οι συνομιλίες του τόσο με απλούς πολίτες όσο και με τον λιμενικό είναι καταγεγραμμένες όπως δήλωσε ο κ. Γκλέτσος, σημειώνοντας πως στο τέλος θα φανεί ποιος θα καεί ενώ αποκάλυψε πως η σύζυγος του συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν δύο φορές υποψήφια με την παράταξη του, στις δημοτικές εκλογές.

Ως επιχείρημα μάλιστα για να αντικρούσει όσα τον κατηγορούν, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζει και που δεν θα του επέτρεπαν ποτέ να κάνει χρήση κοκαΐνης, τονίζοντας πως έχει κάνει τρία χειρουργεία καρδιάς.

«Περίμεναν ότι θα αντιδράσω με το θυμικό ώστε να με έχουν στο χέρι. Θα καταλάβουν όλοι πόσο πολύ ανόητοι είναι κάποιοι. Ενοχλώ και το θέλω. Ενοχλώ τους ψεύτες, τους κλέφτες και όσους παίρνουν μίζα. Θα με βρίσκουν πάντα μπροστά τους.

Απλά τώρα υπάρχει μια ευτυχής συγκυρία, έχω πολύ κόσμο δίπλα μου που με εμπιστεύεται και θα δοθεί η μητέρα των μαχών. Είμαι, ήμουν και θα είμαι ο Αποστόλης που ξέρουν, που είναι δίπλα τους», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος που μίλησε και για την προσωπική του ζωή και τους στόχους που έχει από εδώ και περά.

Δείτε στο video που ακολουθεί, ολόκληρη την συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου στο Love it:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόστολος Γκλέτσος: Πολιτική δίωξη πίσω από την υπόθεση με την κοκαΐνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.