ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποστομωτική η Δ. Παπαδήμα: «Φασισμός τα 100 ευρώ στους γέροντες – Χάσαμε τη Θεία Χάρη και απέμεινε ο “θείος Χάρος”»!

Καταπέλτης ήταν η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, μιλώντας για το πρόστιμο στους ηλικιωμένους, τη θανατολογία, και τη βλάβη στον ψυχισμό των παιδιών εν καιρώ πανδημίας.
Αποστομωτική η Δ. Παπαδήμα: «Φασισμός τα 100 ευρώ στους γέροντες – Χάσαμε τη Θεία Χάρη και απέμεινε ο “θείος Χάρος”»!

Καταιγιστική ήταν η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, που εμφανίστηκε ως καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, και κατακεραύνωσε τη θλιβερή κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες όλων των ηλικιών στον καιρό της πανδημίας, ως θύματα μιας απολυταρχικής κυβέρνησης που εφαρμόζει απεχθή μέτρα και δεν σέβεται την αξιοπρέπεια των ανθρώπων.

Η κ. Παπαδήμα εστίασε περισσότερο στα μεγαλύτερα θύματα αυτής της υπόθεσης, που είναι τα μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι. Ξεκινώντας από τη ψυχική βλάβη που υφίστανται τα παιδιά εν μέσω όλης αυτής της ασυγκράτητης θανατολογίας, είπε:

«Σκέψου λοιπόν τώρα τα παιδιά, φοράνε μάσκες, ακούνε στην τηλεόραση μόνο για θανάτους. Γιατί χάσαμε τη Θεία Χάρη και έχει απομείνει μόνο ο ‘’θείος Χάρος’’ πάνω από τα κεφάλια μας. Φανταστείτε τι ψυχικό κόσμο έχουν αυτά τα μικρά παιδιά. Εγώ επειδή μόχθησα πολύ να μεγαλώσω το παιδί μου – όπως κάθε γονιός – είμαι έξαλλη με όλο αυτό, γιατί δεν έχω πάρει και τις απαντήσεις που θέλω. Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό, για τα οικονομικά συμφέροντα».

Πόσο τεράστια διαφορά κάνει μια ελεύθερη φωνή, όταν ακούγεται στην τηλεόραση πότε – πότε!

Κανένας από τους ιθύνοντες που συμπεριφέρονται στα παιδιά σα να είναι «στρατιωτάκια», δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τις ψυχικές βλάβες που αποκομίζουν από όλη αυτή την παράνοια. Τα παιδιά γίνονται νευρωτικά και φοβικά, αφού εδώ και δύο χρόνια βλέπουν μόνο «μεγάλους» (γονείς, εκπαιδευτικούς, ειδικούς, δημοσιογράφους) να τα «κυνηγάνε» για τη μάσκα, το τεστ, το αντισηπτικό, τις αποστάσεις. Όλη τους η ζωή έχει γίνει μια υγειονομική υστερία. Γκρεμίζεται ο ελεύθερος και ανέμελος από τη φύση του, παιδικός κόσμος. Και πραγματικά ζούμε σε μια χώρα που χάνεται η Χάρη, γιατί πολεμείται συστηματικά ο Θεός, η πίστη και κάθε τι πνευματικό, και το σύστημα εστιάζει μόνο στον… Χάρο, γιατί αυτό εξυπηρετεί τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Η κα. Παπαδήμα συνέχισε τις πολύ εύστοχες παρατηρήσεις της λέγοντας πως: «βαδίζουμε εις το όνομα της δραχμής, του ευρώ και του χαμένου πνεύματος» και αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιαστεί η ίδια γιατί έχει αντιστροφή τύπου λευκά – ερυθρά, άλλα έχει εμβολιαστεί το παιδί της «και έφτασε 22 πίεση από τον φόβο της» μη τυχόν και πάθει κάποια παρενέργεια.

Δήμητρα Παπαδήμα: «Φασιστικό μέτρο τα 100 ευρώ στους γέροντες»

Αφού αναφέρθηκε στην αδικία που γίνεται στα παιδιά, η κα. Παπαδήμα έφτασε και στην άλλη ηλικιακή ομάδα που συνθλίβεται από τα παρανοϊκά μέτρα της κυβέρνησης, τους γέροντες. Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια, χαρακτηρίζοντας το υγειονομικό χαράτσι ως «φασιστικό μέτρο», ενώ τόνισε πως δεν αντιμετωπίζονται με σεβασμό οι ηλικιωμένοι που – αν μη τι άλλο – έχουν περάσει τόσα βάσανα στη ζωή τους από κακουχίες:

«Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα όταν θα φτάσω τα 60 ας το παίρνουν, άλλα να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους, έχουν ζήσει πολέμους, έχουν ζήσει στερήσεις, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους (σ.σ. από την πείνα) και μιλάω για συγκεκριμένο άτομο – τη μάνα μου, ζητάνε να τους πάρουν το 100ρικο; Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν κουνάνε από το σπίτι, που δεν έρχονται σε επαφή με κανέναν, και τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια; Αν τους ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι γέροντες, να τους εξασφαλίσουν είδη πρώτης ανάγκης (όπως πάνες ακράτειας) που έχουν γίνει πανάκριβα, όχι εμβόλια.

Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή. Ας πάρουν το κατοστάρικο», είπε με φανερή αγανάκτηση η Δήμητρα Παπαδήμα.

Τι μπορεί να απαντήσει κάποιος σε μια τέτοια αποστομωτική τοποθέτηση; Από πού να πιάσει κανείς τον ανήθικο κεφαλικό φόρο στους γέροντες και να μην… βρωμιστεί; Ένα ολόκληρο κυβερνητικό σύστημα άνοιξε «πόλεμο» με τους ανυπεράσπιστους γέροντες, επιχειρώντας να ισοπεδώσουν την αξιοπρέπεια τους. Βρήκαν τα εύκολα θύματα για να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους.

Σε άτομα που ζουν απομονωμένα, φοβισμένα από την τρομοκρατία των media, και στερημένα από τους οικείους τους, επιβάλλεται και ένα ληστρικό χαράτσι ως επισφράγιση του αίσχους.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποστομωτική η Δ. Παπαδήμα: «Φασισμός τα 100 ευρώ στους γέροντες – Χάσαμε τη Θεία Χάρη και απέμεινε ο “θείος Χάρος”»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.