ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Όποιος πατήσει το έδαφός μας θα καεί και μετά θα δούμε ποιος είναι»

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος έστειλε ένα σκληρό και άμεσο μήνυμα σε όποιον θελήσει να καταπατήσει τα ελληνικά σύνορα.
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Όποιος πατήσει το έδαφός μας θα καεί και μετά θα δούμε ποιος είναι»

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος έστειλε ένα σκληρό και άμεσο μήνυμα σε όποιον θελήσει να καταπατήσει τα ελληνικά σύνορα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onalert.gr μιλώντας σε δημοσιογράφους ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε χαρακτηριστικά: «Όποιος πατήσει τα πόδια του στο έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι».

«Ο Ερντογάν κάνει αυτά που λέει και εμείς κάνουμε αυτά που λέμε εμείς. Ξέρουμε απολύτως τι θα κάνουμε και στον Έβρο, και στα νησιά και σε ανοιχτή θάλασσα», ξεκαθάρισε επίσης ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταναστευτικό – Όλες οι ειδήσεις

«Οι Τούρκοι με τη συμπεριφορά τους προδίδουν και μεγάλη νευρικότητα για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας τους. Όσες χώρες διετέλεσαν κάποτε αυτοκρατορίες, παρουσιάζουν συμπεριφορές που σχετίζονται με τις αναμνήσεις τους. Αυτό στη δική τους τουλάχιστον περίπτωση προκαλεί μεγάλη αστάθεια», τόνισε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ο στρατηγός Φλώρος είχε ακόμη ένα μήνυμα με αποδέκτη την Τουρκία. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι συγκροτημένος στρατός, ναυτικό και αεροπορία. Πολύ δύσκολα μπορείς να τα βάλεις μαζί τους και οποίος τα βάλει θα φύγει με πολύ μεγάλο κόστος και αυτό το ξέρουν οι γείτονες», είπε.

Αναφερόμενος στην Τουρκία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανέφερε πως «όλοι επιχειρούν να αποφύγουν αντιπαράθεση με την Τουρκία, όμως το επεισόδιο με τους Γάλλους τους υποχρέωσε να σταματήσουν να προσποιούνται πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πλέον η Τουρκία ενοχλεί πολλά εθνικά συμφέροντα. Του Ισραήλ, της Συρίας, της Αιγύπτου, της Γαλλίας, μεγάλου μέρους της Λιβύης, της Κύπρου, της Ελλάδας. Ενοχλεί πολλά κράτη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Όποιος πατήσει το έδαφός μας θα καεί και μετά θα δούμε ποιος είναι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.