ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρχισαν οι απεργίες της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ

Στόχος της απεργίας «δεν είναι να δημιουργηθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της χώρας»,ανέφερε ο κ.Αδαμίδης
Άρχισαν οι απεργίες της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ

Ξεκίνησαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής  οι επαναλαμβανόμενες 48 απεργίες που είχε προαναγγείλει η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.

Με επικεφαλής  τον πρόεδρο Γιώργο Αδαμίδη κλιμάκιο της ΓΕΝΟΠ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής βρέθηκε στην πύλη του μεγαλύτερου Ατμοηλεκτρικού σταθμού αυτόν  του Αγ. Δημητρίου, προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τη σημασία της κινητοποίησης.

Ο κ. Αδαμίδης διαμήνυσε πως  ο στόχος της απεργίας «δεν είναι να δημιουργηθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της χώρας» ενώ διευκρίνισε πως η επάρκεια του συστήματος είναι μεγάλη αφού «από τα 17.000 MW που είναι η εγκατεστημένη ισχύς, μόνο 5500 έως 6500 MW είναι η ζήτηση και μάλιστα στην μεγαλύτερη αιχμή κατά την διάρκεια του 24ώρου».

«Ζητάμε την απόσυρση του νομοσχεδίου που αποδεδειγμένα θα είναι καταστροφή για την δυτική Μακεδονία και την Μεγαλόπολη», τόνισε ακόμα ο κ. Αδαμίδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρχισαν οι απεργίες της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.