ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρχισαν το ίδιο τρομοκρατικό «τροπάρι»: «Να μην πάει στις παρελάσεις ο κόσμος» είπε η Ματίνα Παγώνη

Όλες τις συμφορές της πανδημίας εντόπισε - αποκλειστικά και μόνο - στις μαθητικές παρελάσεις, για μια ακόμη φορά η Ματίνα Παγώνη.
Άρχισαν το ίδιο τρομοκρατικό «τροπάρι»: «Να μην πάει στις παρελάσεις ο κόσμος» είπε η Ματίνα Παγώνη

Την παλιά «καλή» συνταγή της τρομοκρατίας ακολούθησε για άλλη μια φορά η Ματίνα Παγώνη (όπως κάνει ολόκληρη την τελευταία διετία) που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, και προχώρησε σε μια ακόμα παρωχημένη ανάλυση στα θέματα της πανδημίας.

Το σκηνικό είναι γνωστό και το έχουμε δει να «στήνεται» πολλές φορές. Πριν από κάθε μεγάλη εθνική ή θρησκευτική εορτή, οι… κομάντο της τρομοκρατίας σπεύδουν στις τηλεοράσεις για να σπείρουν τον πανικό. Από αυτήν την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Ματίνα Παγώνη, η οποία ζήτησε να παρελάσουν… μόνα τους τα παιδιά και να τα βλέπουν οι γονείς… από την τηλεόραση. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα, εκείνη απάντησε:

«Για εμένα δεν πρέπει να πάνε στην παρέλαση. Τα παιδιά να παρελάσουν, άλλα με 24.000 κρούσματα καλό θα είναι να τα καμαρώσουν από τις τηλεοράσεις. Τι να κάνουμε, κορονοϊό έχουμε».

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι γνωστοί τηλέ – ειδικοί, έχουν συνηθίσει για δύο χρόνια να απαξιώνουν με χαρακτηριστική ευκολία κάθε καθιερωμένη εορτή, για να μην πούμε πως βοήθησαν κιόλας για να υποβιβαστεί η αξία των μεγάλων εορτών του έθνους και της Ορθοδοξίας.

Ακόμα και τώρα που ολόκληρη η Ευρώπη έχει αφήσει πίσω της τα θέματα της πανδημίας (με καταργήσεις περιοριστικών μέτρων, πιστοποιητικών κ.λπ.) γιατί έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρότερα προβλήματα όπως η επερχόμενη επισιτιστική κρίση και η κρίση στο ενεργειακό, οι Έλληνες «ειδικοί» δυσκολεύονται να εγκαταλείψουν το «στασίδι» τους, και το «τροπάρι» τους.

Ενώ εδώ και μήνες γίνονται συναυλίες, πορείες και μεγάλα δρώμενα σε δημόσιους χώρους, η κ. Παγώνη εντόπισε όλες τις συμφορές της πανδημίας αποκλειστικά στις παρελάσεις. Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει πλέον την κοροϊδία της υπόθεσης.

Ματίνα Παγώνη: «Να πάνε να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί»

Όσον αφορά την τοποθέτηση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ για το θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών, η κ. Παγώνη συμπεριφέρθηκε σαν… εκκολαπτόμενη πολιτικός (είναι γνωστό άλλωστε το πολιτικό της φλερτ με τη ΝΔ) και πήρε θέση «με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα».

Είπε συγκεκριμένα:

«Εγώ κάνω έκκληση σε αυτούς του συναδέλφους, να πάνε να εμβολιαστούν με το πρωτεϊνικό εμβόλιο, που αυτό το ξέρουν, που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, που δεν είναι mRNA. Εγώ για τους ίδιους το λέω ότι είναι τόσο υψηλό το ιικό φορτίο στα νοσοκομεία, που με το που θα μπουν θα πάνε στα σπίτια τους με νόσο. Γι’ αυτό κάνω έκκληση να πάνε να εμβολιαστούν με το πρωτεϊνικό και να έρθουν στο νοσοκομείο να δουλέψουν γιατί μας είναι απαραίτητοι. Δεν μπορεί να φύγει κανένας από τα νοσοκομεία. Είναι άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους πολλά χρόνια στα νοσοκομεία και πρέπει να προστατέψουν τον εαυτό τους από τη νόσο».

Από την μία η κ. Παγώνη παρουσιάζεται σαν να υποστηρίζει τους υγειονομικούς που εξαθλίωσε η κυβέρνηση. Από την άλλη δεν θίγει καθόλου τον ανήθικο εκβιασμό που τους επέβαλλε το Μαξίμου, παρά τους προτρέπει να ενδώσουν σε αυτόν και να πάνε να εμβολιαστούν! Την λες και υποκριτική μια τέτοια στάση. Το θέμα ασφαλώς δεν είναι αν οι υγειονομικοί εμβολιαστούν και με τι εμβόλιο θα εμβολιαστούν.

Το θέμα είναι πως παραβιάστηκε το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων του να επιλέγουν αν θα προβούν σε μια ιατρική πράξη. Και πλέον ο κ. Πλεύρης τους συμπεριφέρεται σα να είναι μιάσματα και εισηγείται να απολυθούν για… ιδεολογικούς λόγους. Οπότε δεν μπορούμε απλά να συμβιβαζόμαστε με αυτήν την κυβερνητική αθλιότητα και να πηγαίνουμε παρακάτω.

Αυτά έπρεπε να θίγει ο κ. Παγώνη και όχι να συστήνει με πιο εμβόλιο θα υποκύψει «καλύτερα» στον εκβιασμό ο κάθε υγειονομικός, ούτε να συνεχίζει τα τρομοκρατικά «ποιήματα» της για τις παρελάσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρχισαν το ίδιο τρομοκρατικό «τροπάρι»: «Να μην πάει στις παρελάσεις ο κόσμος» είπε η Ματίνα Παγώνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.