ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργίες μετά την 28η Οκτωβρίου -Τι μέρες πέφτουν

Οι επόμενες... ανάσες
Αργίες μετά την 28η Οκτωβρίου -Τι μέρες πέφτουν

Φέτος η αργία για την 28η Οκτωβρίου ευνόησε φέτος τους πολίτες της χώρας αφού «έπεσε» Δευτέρα και έτσι δημιούργησε ένα ωραίο τριήμερο.

Για όσους ήταν… άτυχοι και εργάζονταν και την 28η Οκτωβρίου προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για την αμοιβή τους, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έδωσε το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζόμενων και Ανέργων της ΓΣΕΕ.

Οι αργίες μετά την 28η Οκτωβρίου μέχρι το καλοκαίρι

Ακολουθούν τα Χριστούγεννα του 2019. Η 25η Δεκεμβρίου 2019, όμως, είναι Τετάρτη, και έτσι θα δυσκολέψει, κάποιους, στο να τη συνδέσουν με το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεβερκούζεν: Τίμησε την επέτειο του «ΟΧΙ» με τον Ρέτσο (pic)

Το ίδιο συμβαίνει και με την αργία της Πρωτοχρονιάς, καθώς η 1η Ιανουαρίου του 2020 είναι επίσης Τετάρτη. Η επόμενη αργία είναι τα Θεοφάνεια, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, ενώ ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα στις 2 Μαρτίου του 2020. Σε ό,τι αφορά την επέτειο και την αργία της 25ης Μαρτίου του 2020, είναι επίσης Τετάρτη.

Τριήμερο η Πρωτομαγιά και το κλασικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Στη συνέχεια, ακολουθούν οι αργίες του Πάσχα, με την Κυριακή του Πάσχα του 2020 να εορτάζεται στις 19 Απριλίου του 2020. Τα ευχάριστα νέα για τις αργίες του 2020 έρχονται μετά το Πάσχα, καθώς προκύπτουν δύο τριήμερα.

Το πρώτο τριήμερο αφορά την απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς που το 2020 «πέφτει» Παρασκευή, ενώ η δεύτερη αργία είναι το κλασικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου του 2020.

Λιγότερο ευνοϊκή θα είναι η αργία του Δεκαπενταύγουστου, καθώς το 2020 η Κοίμηση της Θεοτόκου… σκοντάφτει σε Σάββατο.

πηγή: iefimerida.gr

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αργίες μετά την 28η Οκτωβρίου -Τι μέρες πέφτουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.