ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aργύρης Νταλιάνης: Φαίνεται ότι το εμβόλιο σε κάνει πιο έξυπνο, πιο ικανό ή πιο έμπειρο

«Αυτή τη στιγμή το εμβόλιο στην Ελλάδα έχει καταντήσει, όπως το είπε ο κ. υπουργός, το απόλυτο προσόν για να προσληφθεί η να παραμείνει κανείς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», ανέφερε ο καρδιολόγος.
Aργύρης Νταλιάνης: Φαίνεται ότι το εμβόλιο σε κάνει πιο έξυπνο, πιο ικανό ή πιο έμπειρο

Aργύρης Νταλιάνης: Φαίνεται ότι το εμβόλιο σε κάνει πιο έξυπνο, πιο ικανό ή πιο έμπειρο σχολίασε στο ΝΕΤ 24 με τον Βασίλη Ταλαμάγκα και το Rise TV ο καρδιολόγος και μέλος της επιτροπής κατά της υποχρεωτικότητας των υγειονομικών.

«Ο ιός υποχωρεί (…) Φαίνεται ότι το υπουργείο Υγείας εκφράζει εκστρεμιστικές απόψεις», σημείωσε.

Ο κ. Νταλιάνης τόνισε ότι σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη «υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης σε αυτήν την φάση τουλάχιστον».

«Βλέπουμε σε 15 χώρες άρση των υποχρεωτικοτήτων, όσον αφορά τον εμβολιασμό. Σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες έχουμε απόσυρση του Covid pass», είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Νταλιάνη ένας Έλληνας νοσηλευτής αντιστοιχεί σε 20-40 ασθενείς με κορονοϊό.

«Φαίνεται ότι το εμβόλιο σε κάνει πιο έξυπνο, πιο ικανό ή πιο έμπειρο», σχολίασε ο Αργύρης Νταλιάνης.

«Αυτή τη στιγμή το εμβόλιο στην Ελλάδα έχει καταντήσει, όπως το είπε ο κ. υπουργός, το απόλυτο προσόν για να προσληφθεί η να παραμείνει κανείς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», ανέφερε.

Ο καρδιολογος χαρακτήρισε την Αγγλία (σ.σ. για τον ίδιο) μία διέξοδο, αφού όπως είπε οι Άγγλοι «όχι μόνο πήραν πίσω την υποχρεωτικότητα αλλά αποζημίωσαν και 40.000 λειτουργούς υγείας οι οποίοι δούλευαν σε γηροκομεία και απολύθηκαν».

Aργύρης Νταλιάνης: Φαίνεται ότι το εμβόλιο σε κάνει πιο έξυπνο, πιο ικανό ή πιο έμπειρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aργύρης Νταλιάνης: Φαίνεται ότι το εμβόλιο σε κάνει πιο έξυπνο, πιο ικανό ή πιο έμπειρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.