ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άργος: Παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του και μετά ξυλοφόρτωσαν και τον πατέρα

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στο Άργος, εκεί όπου άντρας ξυλοκοπήθηκε γιατί ζήτησε τον.... λόγο από κάποιους που φέρονται να παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του.
Άργος: Παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του και μετά ξυλοφόρτωσαν και τον πατέρα

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στο Άργος, εκεί όπου άντρας ξυλοκοπήθηκε γιατί ζήτησε τον…. λόγο από κάποιους που φέρονται να παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του.

Ένα αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα στο Άργος, εκεί όπου ένας Ρουμάνος άντρας κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας πήγε να ζητήσει τον λόγο από κάποιους που παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του, με τα αίματα να μη αργούν να ανάψουν και τελικά τον πρώτο να καταλήγει στο νοσοκομείο. Η συμπλοκή ξεκίνησε μεταξύ με ομάδα 10 ημεδαπών περίπου στο χώρο της λαϊκής αγοράς και οδήγησε σε χειροδικίες.

Ο άτυχος πατέρας που προσπάθησε να υπερασπιστεί το παιδί του, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και σε κακή κατάσταση, πρώτα στο νοσοκομείο του Άργους και από εκεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική!

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο ξεκίνησε άμεσα έρευνα, προχωρώντας σε προσαγωγή 15 ατόμων, με πέντε από αυτούς να συλλαμβάνονται τελικά. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας περίπου 20 ετών, που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και τους ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Οι φερόμενοι ως δράστες που συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, θα κρατηθούν μέχρι την απολογία τους την Πέμπτη.

Πάντως, σύμφωνα και με τα όσα είπε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορούμενων, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, η κατάσταση του Ρουμάνου είναι εξαιρετικά κρίσιμη και η ζωή του κινδυνεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πετράλωνα – Βιασμός: Αυτός είναι ο 35χρονος κατηγορούμενος – Παρίστανε τον επαίτη!

Πετράλωνα – Βιασμός: Σοκάρει η μητέρα του δράστη «Εύχομαι να τον πιάσετε – Δεν αντέχω άλλο»

Κορονοϊός – Μάσκες: Που θα είναι υποχρεωτικές και που όχι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άργος: Παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του και μετά ξυλοφόρτωσαν και τον πατέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.