ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρης: Η απίστευτη ιστορία με τον αγνοούμενο ψαρουντοφεκά οπαδό του, που εντοπίστηκε σώος

Είδε τον... Χαρο με τα μάτια του, αλλά νίκησε! Ο λόγος για έναν ψαρουντουφεκά οπαδό του Άρη βρέθηκε ζωντανός, αν αγνοούνταν πέντε μέρες!
Άρης: Η απίστευτη ιστορία με τον αγνοούμενο ψαρουντοφεκά οπαδό του, που εντοπίστηκε σώος

Άρης: Συνήθως όταν υπάρχει αγνοούμενος στη θάλασσα και μάλιστα όταν συμπληρωθούν μερικά 24ωρα από τη μέρα εξαφάνισής του, συνήθως όταν αυτός εντοπιστεί, δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Και όμως ένας οπαδός του Άρη στάθηκε πολύ τυχερός, αλλά και πολύ ικανός (προφανώς) ώστε να τελικά να καταφέρει να σωθεί μετά από πέντε μέρες που αγνοούταν.

Συγκεκριμένα ο 62χρονος ψαροντουφεκάς είχε χαθεί στη Νέα Καλλικράτεια στη Χαλκιδική, μέχρι που το κύμα και ο αέρας τον έβγαλαν στα παράλια της Λάρισας και συγκεκριμένα στα Βραχάκια Βελίκας!

Στο σημείο έφτασε το Λιμενικό και ο αντιδήμαρχος Ν. Ντάγκας προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον Στέλιο Μοσχά (όπως είναι το όνομά του). Εν συνεχεία τον παρέλαβε ασθενοφόρο ώστε να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Να αναφέρουμε ότι 62χρονος είναι γνωστός φίλαθλος του Άρη και η συγκλονιστική περιπέτεια που πέρασε κινητοποίησε πολύ κόσμο και φυσικά οπαδούς της ομάδας. Φυσικά με τα ευχάριστα νέα του εντοπισμού του άπαντες χάρηκαν και έσπευσαν να του το εκφράσουν με λόγια συμπαράστασης.

Διαβάστε παρακάτω το ρεπορτάζ του ilrarissa.gr:

«Πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη σήμερα, βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία, αφού ένας 62χρονος ψαροντουφεκάς τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη, όταν πήγε με τη λέμβο του για ψάρεμα, σε θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής βγήκε με το μικρό φουσκωτό του σκάφος στα παράλια της Λάρισας και συγκεκριμένα στα Βραχάκια Βελίκας στο ύψος της “Εξέδρας”.

Μετά τη δήλωση της εξαφάνισής του τον αναζητούσαν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κι ένα ιδιωτικό σκάφος, ενώ από ξηράς πραγματοποιούνταν επίσης έρευνες με όχημα του Λιμενικού στη Χαλκιδική.

Η περιπέτεια του άντρα έλαβε τέλος όταν πλησίασε στα παράλια της Λάρισας με το φουσκωτό του και με ένα μόνο κουπί και ξαφνικά λουόμενοι άκουσαν να καλεί σε βοήθεια.

Ο 62χρονος άντρας παρόλο είχε σημάδια στο κορμί του μετά από 5 ημέρες εκτεθειμένος στον ήλιο και στη θάλασσα φαινόταν καλά στην υγεία του.

Στο σημείο έφτασε το Λιμενικό, ο αντιδήμαρχος Ν. Ντάγκας οι οποίοι και πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άντρα, ενώ στη συνέχεια έφτασε ασθενοφόρο το οποίο και τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο».

Άρης: Είδε τον... Χάρο με τα μάτια του, αλλά νίκησε! Ο λόγος για έναν ψαρουντουφεκά οπαδό του Άρη βρέθηκε ζωντανός, αν αγνοούνταν πέντε μέρες! Άρης: Είδε τον... Χάρο με τα μάτια του, αλλά νίκησε! Ο λόγος για έναν ψαρουντουφεκά οπαδό του Άρη βρέθηκε ζωντανός, αν αγνοούνταν πέντε μέρες! Άρης: Είδε τον... Χάρο με τα μάτια του, αλλά νίκησε! Ο λόγος για έναν ψαρουντουφεκά οπαδό του Άρη βρέθηκε ζωντανός, αν αγνοούνταν πέντε μέρες! Άρης: Είδε τον... Χάρο με τα μάτια του, αλλά νίκησε! Ο λόγος για έναν ψαρουντουφεκά οπαδό του Άρη βρέθηκε ζωντανός, αν αγνοούνταν πέντε μέρες! Άρης: Είδε τον... Χάρο με τα μάτια του, αλλά νίκησε! Ο λόγος για έναν ψαρουντουφεκά οπαδό του Άρη βρέθηκε ζωντανός, αν αγνοούνταν πέντε μέρες! Άρης: Είδε τον... Χάρο με τα μάτια του, αλλά νίκησε! Ο λόγος για έναν ψαρουντουφεκά οπαδό του Άρη βρέθηκε ζωντανός, αν αγνοούνταν πέντε μέρες! Άρης: Είδε τον... Χάρο με τα μάτια του, αλλά νίκησε! Ο λόγος για έναν ψαρουντουφεκά οπαδό του Άρη βρέθηκε ζωντανός, αν αγνοούνταν πέντε μέρες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Η απίστευτη ιστορία με τον αγνοούμενο ψαρουντοφεκά οπαδό του, που εντοπίστηκε σώος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.