ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκοί: Πάει στο Γυμνάσιο ο μοναδικός μαθητής δημοτικού

Έτοιμος να πάει στο γυμνάσιο είναι ο μαθητής του μικρότερου σχολείου στην Ευρώπη, αυτών των Αρκιών.
Αρκοί: Πάει στο Γυμνάσιο ο μοναδικός μαθητής δημοτικού

Αρκοί: Έτοιμος να πάει στο γυμνάσιο είναι ο μαθητής του μικρότερου σχολείου στην Ευρώπη.

Αρκοί: Ο Χρήστος, ο μοναδικός μαθητής του μικρότερου σχολείο στην Ευρώπη που είναι το δημοτικό σχολείο των Αρκίων αποφοίτησε και ετοιμάζεται να ανοίξει έναν νέο… κύκλο.

Ο Χρήστος Καμπόδος μεγάλωσε και θα φοιτά πλέον τη νέα σχολική χρονιά στην Πατμιάδα Σχολή, το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πάτμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος μαθητής από τους Αρκιούς που θα φοιτήσει στο Γυμνάσιο, καθώς κανένα από τα άλλα παιδιά του νησιού δεν συνέχιζαν το σχολείο, ολοκληρώνοντας τη φοίτησή τους στο δημοτικό.

Η ιστορία του μικρού Χρήστου έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και του εξωτερικού, χάρις στην επιμονή και την αγάπη της δασκάλας των Αρκιών, Μαρίας Τσιαλέρα, που αυτά τα χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από δασκάλα.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στη «δημοκρατία», είχε δηλώσει πως «ο σκοπός να σπουδάσει ο Χρήστος είναι ιερός». Η κ. Μ. Τσιαλέρα δήλωσε ακόμα αποφασισμένη το σχολείο των Αρκιών -όπου από το 2019 με δική της πρωτοβουλία ανήκει και οργανικά- να παραμείνει ανοικτό και να φιλοξενήσει κι άλλα παιδιά, σε πείσμα του κεντρικού κράτους που όπως λέει, έχει ξεχάσει τους λιγοστούς κατοίκους του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο πιλότος για τις αποκαλύψεις για δεύτερο «κρυφό» ημερολόγιο!

Βίντεο από τον ανεμοστρόβιλο που χτύπησε το Περτούλι

Survivor spoiler αποχώρηση 27/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρκοί: Πάει στο Γυμνάσιο ο μοναδικός μαθητής δημοτικού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.