ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μικρή Μαρκέλλα σχετικά με τις ώρες που πέρασε με την 33χρονη, η οποία έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται – μεταξύ άλλων – για την αρπαγή της. Αποκαλυπτικά είναι τα όσα φέρεται να είπε η 10χρονη Μαρκέλλα στους αστυνομικούς για τις 44 ώρες κράτησης της στο διαμέρισμα της 33χρονης κοκκινομάλλας, την...
Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μικρή Μαρκέλλα σχετικά με τις ώρες που πέρασε με την 33χρονη, η οποία έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται – μεταξύ άλλων – για την αρπαγή της.

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα φέρεται να είπε η 10χρονη Μαρκέλλα στους αστυνομικούς για τις 44 ώρες κράτησης της στο διαμέρισμα της 33χρονης κοκκινομάλλας, την ώρα που οι Αρχές αναζητούν πιθανούς συνεργούς της κατηγορουμένης.

Το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι όσο κοιμόταν, άκουγε φλας και είχε την αίσθηση ότι το φωτογραφίζουν, σύμφωνα με το MEGA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ψαχνά Ευβοίας – Σοκ: Μανιασμένο πίτμπουλ του επιτέθηκε την ώρα που κοιμόταν – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Από την πρώτη στιγμή η 10χρονη είχε πει στις Αρχές, ότι η 33χρονη γυναίκα που την άρπαξε φεύγοντας από το σχολείο της, την είχε βάψει με καλλυντικά στο σπίτι που την κρατούσε.

Όσο για τη μοιραία μέρα της 11ης Ιουνίου, η μικρή περιέγραψε τη στιγμή της αρπαγής της. «Βγήκα από το σχολείο και η γυναίκα βρισκόταν στην κολώνα από το σχολείο δεξιά. Με φώναξε με το όνομα μου. Γύρισα, την είδα κοντά μου και αμέσως τη θυμήθηκα αλλά μου το είπε κιόλας. Είμαι η Ειρήνη η μαμά της Γ… Είχα να τη δω πολλά χρόνια. Είχε αλλάξει πάρα πολύ. Παλιά ήταν με ξανθά και μαύρα μαλλιά και τώρα ήταν με κόκκινα μαλλιά» είπε η Μαρκέλλα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.