×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αρπαγή Μαρκέλλας – Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της 33χρονης: Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι (vid)


    Λευτέρης Παυλίδης

Αρπαγή Μαρκέλλας – Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της 33χρονης: Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι (vid)


Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, που άρπαξε την Μαρκέλλα, ξέσπασε, μιλώντας στο Mega, χαρακτηρίζοντας ψέματα τα όσα ισχυρίζεται η κατηγορούμενη.

Αύριο αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος της 33χρονης, που εκτέλεσε την αρπαγή της Μαρκέλλας.

«Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι» λέει και συμπληρώνει πως «ενώ έχει πει ότι πήρε τη 10χρονη για να την προστατέψει, δεν κοιτάει το ίδιο της το παιδί σε τι μπελά και πρόβλημα μπορεί να το βάλει».

«Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εκδιδόμουν και έτσι έβγαζα χρήματα. Ο πρώην σύζυγός μου με προώθησε σε αυτή τη δουλειά. Μου έβρισκε πελάτες μέσω ίντερνετ και στη συνέχεια τα πάντα τα κανονίζαμε τηλεφωνικά ο σύζυγος μου τα κανόνισε και εγώ ακολουθούσα εντολές. Καθαρά για βιοπορισμό το έκανα. Ο σύζυγος μου δεν εργαζόταν γι’ αυτό με εξέδιδε» είχε πει η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η νέα ζωή στη Μυτιλήνη μετά τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και το θαύμα του Ταξιάρχη

Ο πρώην σύζυγός της 33χρονης έχει αποκλειστικά την επιμέλεια της 7χρονης κόρης τους. Ακόμα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η μικρή του κόρη πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο.

Είναι η περίοδος που αρχίζει το παιδί να εκμυστηρεύεται στον μπαμπά τις συνθήκες που σοκάρουν. «Το έβαζε τιμωρία στα γόνατα, το κλείδωνε στο σαλόνι και όταν η μικρή άνοιγε την πόρτα και πήγαινε να πιει νερό ή να πάει τουαλέτα τη χτυπούσε στο χέρι» αναφέρει. «Με πήρε τηλέφωνο η πρώην πεθερά μου και μου είπε ότι η 33χρονη έχει φύγει και δεν την ενδιαφέρει ποιος θα μεγαλώσει το παιδί. Όταν άκουσα αυτά που δήλωσε στην τηλεόραση, μου προκάλεσε γέλιο» σημειώνει.


Τελευταία Νέα