ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρση lockdown: Ελευθερώνονται οι μετακινήσεις μεταξύ δήμων – Τι αλλάζει με το 13032

Σε όλη την χώρα από σήμερα εκτός από τρεις πόλεις θα ισχύσει μερική άρση του Lockdown με τις μετακινήσεις να ανοίγουν μεταξύ δήμων.
Άρση lockdown: Ελευθερώνονται οι μετακινήσεις μεταξύ δήμων – Τι αλλάζει με το 13032

Άρση lockdown: Σε όλη την χώρα από σήμερα εκτός από τρεις πόλεις θα ισχύσει μερική άρση του Lockdown με τις μετακινήσεις να ανοίγουν μεταξύ δήμων.

Άρση lockdown: Οι μετακινήσεις μεταξύ των δήμων γίνονται ελεύθερες σε όλη την χώρα.

Πιο συγκεκριμένα αλλαγές στα μέτρα του lockdown τίθενται σε ισχύ από σήμερα, Σάββατο, 3 Απριλίου, προκειμένου να πάρουν μια ανάσα οι πολίτες εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Γι’ αυτό και από το πρωί του Σαββάτου, επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο με τον κωδικό 6 στο 13033. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν οι πολίτες μόνο για τα Σαββατοκύριακα (και πιλοτικά, όπως είχε ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς) να πηγαίνουν από το Περιστέρι στη Γλυφάδα ή από την Κηφισιά στην Ακρόπολη μόνο για άθληση και με το αυτοκίνητό τους.

Όμως, υπάρχει μία διαφορά για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, της Αχαΐας και της Κοζάνης έπειτα από την έκτακτη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και τον υπουργό Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη. Σε αυτή τη σύσκεψη οι λοιμωξιολόγοι εισηγήθηκαν όχι στο άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Αντετοκούνμπο: Η εξωπραγματική εμφάνιση μέσα στο Πόρτλαντ (vid)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η παράδοση είναι «πράσινη» – Tι έχει γίνει στα πλέι οφ

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρση lockdown: Ελευθερώνονται οι μετακινήσεις μεταξύ δήμων – Τι αλλάζει με το 13032», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.