ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρση μέτρων: Αυστηρή σύσταση για τις μετακινήσεις μετά τις 12 το βράδυ

Την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό από τη Δευτέρα 6 Μαΐου ανακοίνωσε η κυβέρνηση, προκειμένου να αρχίσουν να επιστρέφουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους. Το sms 13033 και φυσικά τα έγγραφα μετακίνησης δεν θα χρειάζονται πλέον, ωστόσο υπάρχουν κάποιες συστάσεις από τις αρχές προς τους πολίτες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση των μέτρων: Χάος στο υποθηκοφυλακείο...
Άρση μέτρων: Αυστηρή σύσταση για τις μετακινήσεις μετά τις 12 το βράδυ

Την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό από τη Δευτέρα 6 Μαΐου ανακοίνωσε η κυβέρνηση, προκειμένου να αρχίσουν να επιστρέφουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Το sms 13033 και φυσικά τα έγγραφα μετακίνησης δεν θα χρειάζονται πλέον, ωστόσο υπάρχουν κάποιες συστάσεις από τις αρχές προς τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση των μέτρων: Χάος στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών

Συγκεκριμένα με κυβερνητικές ανακοινώσεις αναφέρουν ρητά: «Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από τις 12 π.μ έως τις 6 π.μ».

Μάλιστα ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι κανένας δεν πρόκειται να χαλαρώσει αφού τα πράγματα τώρα είναι πολύ κρίσιμα:

«Αν η προηγούμενη φάση επιβολής των περιοριστικών μέτρων φάνταζε δύσκολη, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι η επόμενη φάση της σταδιακής άρσης αυτών των μέτρων είναι εξαιρετικά πιο κρίσιμη και δύσκολη στη διαχείριση. Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου το σχέδιό μας, το καθημερινό μας στοίχημα τροποποιείται».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρση μέτρων: Αυστηρή σύσταση για τις μετακινήσεις μετά τις 12 το βράδυ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.