ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρση μέτρων: Τεράστιες ουρές, εντάσεις και παρέμβαση της αστυνομίας (vids)

Το αρχικό «μούδιασμα» των πολιτών φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί αφού εκείνοι ξεκίνησαν σε κανονικούς ρυθμούς τις δραστηριότητές τους. Δεύτερη μέρα μετά την άρση μέτρων για τον κορονοϊό και η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη τόσο στους δρόμους, όσο και στα καταστήματα. Σήμερα, στις τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας έχουν δημιουργηθεί...
Άρση μέτρων: Τεράστιες ουρές, εντάσεις και παρέμβαση της αστυνομίας (vids)

Το αρχικό «μούδιασμα» των πολιτών φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί αφού εκείνοι ξεκίνησαν σε κανονικούς ρυθμούς τις δραστηριότητές τους.

Δεύτερη μέρα μετά την άρση μέτρων για τον κορονοϊό και η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη τόσο στους δρόμους, όσο και στα καταστήματα.

Σήμερα, στις τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές.

Οι πολίτες, όπως φαίνεται μάλιστα στις εικόνες που κατέγραψε το «protothema.gr» στην Πλατεία Αμερικής έξω από τράπεζα, δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Δασκαλάκης: Δεμένος με χειροπέδες για να ξεπεράσει τον εθισμό!

Οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μικρές, ορισμένοι δεν φορούν μάσκες, ενώ η αναμονή είναι τόσο μεγάλη που περιμένουν μέχρι και μιάμιση ώρα για την εξυπηρέτησή τους.

Λόγω της μεγάλης αναμονής, δεν λείπουν και οι εντάσεις, τόσο μεταξύ των πολιτών, αλλά και των εργαζομένων.

Λίγο μετά τις 11:00 χρειάστηκε να παρέμβει μάλιστα και η αστυνομία προκειμένου οι πολίτες που ήταν έξω από την τράπεζα να κρατήσουν τις αποστάσεις που πρέπει ο ένας από τον άλλον.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, υπάλληλος της τράπεζας προσπαθεί να εξηγήσει τους κανόνες και ποιες συναλλαγές επιτρέπονται εντός της τράπεζας.

Μεγάλες είναι οι ουρές που σχηματίζουν οι πολίτες και έξω από καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, καθώς επιτρέπετε συγκεκριμένος αριθμός πελατών να εισέλθει μέσα στο κατάστημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρση μέτρων: Τεράστιες ουρές, εντάσεις και παρέμβαση της αστυνομίας (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.