ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρση μέτρων: Το ημερολόγιο της επιστροφής (pics)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης περιοριστικών μέτρων που εφαρμόστηκε για την πανδημία κορονοϊού. Με τίτλο «Γέφυρα ασφάλειας για μια νέα καθημερινότητα» ορίζονται τα σημαντικότερα σημεία της πρώτης φάσης για την άρση μέτρων. Οι βασικές αρχές του κυβερνητικού σχεδίου αποκλιμάκωσης των μέτρων παρουσιάστηκαν από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος. Διάγγελμα Μητσοτάκη: Όλα...
Άρση μέτρων: Το ημερολόγιο της επιστροφής (pics)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης περιοριστικών μέτρων που εφαρμόστηκε για την πανδημία κορονοϊού.

Με τίτλο «Γέφυρα ασφάλειας για μια νέα καθημερινότητα» ορίζονται τα σημαντικότερα σημεία της πρώτης φάσης για την άρση μέτρων.

Οι βασικές αρχές του κυβερνητικού σχεδίου αποκλιμάκωσης των μέτρων παρουσιάστηκαν από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Όλα όσα είπε

Οι τρεις ημερομηνίες με τις αλλαγές είναι η 4η Μαΐου, η 11η Μαΐου και η 18η Μαΐου.

Το πλάνο του Ιουνίου θα ανακοινωθεί αναλυτικά μετά τις 18 Μαΐου, όταν θα υπάρχει σαφής εικόνα των επιδημιολογικών δεδομένων.

Δείτε το ημερολόγιο για την άρση μέτρων:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρση μέτρων: Το ημερολόγιο της επιστροφής (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.