ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρτέμης Σώρρας: Απειλεί διαδικτυακά να «εκτελέσει» το Νίκο Κοτζιά (vid)

«Να αρχίσουν να φοβούνται όλοι οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι αξιωματούχοι», ανέφερε στο βίντεο
Αρτέμης Σώρρας: Απειλεί διαδικτυακά να «εκτελέσει» το Νίκο Κοτζιά (vid)

Διαδικτυακά έκανε την εμφάνιση του ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος μάλιστα απείλησε και να εκτελέσει το Νίκο Κοτζιά καθώς και άλλους πολιτικούς.

«Εγώ σε κυβέρνηση Ελλήνων θα τον έχω εκτελέσει. Έχει κάνει εσχάτη προδοσία και επειδή ο νόμος στην Ελλάδα είναι θάνατος, πάει για εκτέλεση», λέει ο Αρτέμης Σωρρας για τον υπουργό εξωτερικών.

Ο επικεφαλής των Ελλήνων Συνέλευσις, με ηχητικό μήνυμα στο κανάλι του στο YouTube, κάλεσε τον ελληνικό λαό να αφυπνιστεί και να ψηφίσει το φορέα του αλλά και να συμμετάσχουν «στη μεγαλύτερη επανάσταση των τελευταίων 26.000 ετών».

«Να αρχίσουν να φοβούνται όλοι οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι αξιωματούχοι» αναφέρει ακόμα ο Αρτέμης Σώρρας συνεχίζοντας να μιλά για εσχάτη προδοσία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρτέμης Σώρρας: Απειλεί διαδικτυακά να «εκτελέσει» το Νίκο Κοτζιά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.