ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρζόγλου: «Άν ένας άνθρωπος τσακωθεί με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος»!

Αρζόγλου: «Άν ένας άνθρωπος τσακωθεί με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος»! Ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου μίλησε για την δική του εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη, επισημαίνοντας πως του έκανε τη ζωή κόλαση! Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε συνέντευξη...
Αρζόγλου: «Άν ένας άνθρωπος τσακωθεί με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος»!

Αρζόγλου: «Άν ένας άνθρωπος τσακωθεί με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος»!

Ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου μίλησε για την δική του εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη, επισημαίνοντας πως του έκανε τη ζωή κόλαση!

Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε συνέντευξη νωρίτερα σήμερα (31 Ιανουαρίου) στην εκπομπή του Open «Έλα χαμογέλα».

Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε ότι «μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Επί μια σεζόν ολόκληρη. Κάθε μέρα».

«Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα. Δεν μιλιόμασταν για πολλούς μήνες, στα διπλανά καμαρίνια. Το πρόβλημα ήταν στην σκηνή. Είμαι πολύ προσαρμόσιμος, τις σκηνές του τις έκανε πολύ μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο. Σε αμερικάνικο έργο έβαζε ποντιακά ανέκδοτα. Φοβερό πράγμα. Δεν αντέδρασα. Πραγματικά σκέφτομαι ότι η βοηθός μου είχε δίκιο, που έλεγε πως “αν ένας άνθρωπος τσακωθεί με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος”… », ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο επιχειρηματίας μας παρακαλούσε να κάνουμε επέκταση συμβολαίου για μια εβδομάδα, επειδή πήγαινε καλά η παράσταση. Κι εγώ αρνιόμουν, δεν ήθελα…».

«Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι και μας έχουν ενώσει διάφορα πράγματα» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυία από την ευφυία της ζωής», είπε ο κ. Αρζόγλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρζόγλου: «Άν ένας άνθρωπος τσακωθεί με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.