ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΕΠ – ΕΕΤΑΑ: Θέσεις εργασίας σε 47 δήμους για 3 χρόνια

Στην πρόσληψη 58 νέων υπαλλήλων με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ θα προχωρήσει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Η ΕΕΤΑΑ στα πλαίσια του έργου «Ενίσχυση/Προώθηση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης στα Κέντρα Κοινότητας και Ένταξης Μεταναστών», θα πραγματοποιήσει με τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού του ΑΣΕΠ, την πρόσληψη 58 Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών για τις ανάγκες 47 Δήμων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του...
ΑΣΕΠ – ΕΕΤΑΑ: Θέσεις εργασίας σε 47 δήμους για 3 χρόνια

Στην πρόσληψη 58 νέων υπαλλήλων με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ θα προχωρήσει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Η ΕΕΤΑΑ στα πλαίσια του έργου «Ενίσχυση/Προώθηση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης στα Κέντρα Κοινότητας και Ένταξης Μεταναστών», θα πραγματοποιήσει με τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού του ΑΣΕΠ, την πρόσληψη 58 Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών για τις ανάγκες 47 Δήμων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του φορέα, οι προσληφθέντες θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, διαρκείας έως 36 μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Στα χέρια της αστυνομίας η συμμορία του Πειραιά (vid)

Αντικείμενο της εργασίας τους θα είναι ενδεικτικά: η παροχή πληροφοριών προς τους μετανάστες, αιτούντες και δικαιούχους διεθνούς προστασίας, η διευκόλυνση επικοινωνίας τους με τα Κέντρα Κοινότητας και φορείς του κράτους, η υποβοήθηση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών μεταναστευτικών κοινοτήτων και των τοπικών κοινωνιών κι εν γένει συμβολή τους στην εξάλειψη αρνητικών στερεοτύπων και κοινωνικού αποκλεισμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΣΕΠ – ΕΕΤΑΑ: Θέσεις εργασίας σε 47 δήμους για 3 χρόνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.