ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΕΠ: Όλες οι προσλήψεις σε Δήμους, νοσοκομεία, φορείς και ΔΕΗ – Πού να κάνεις αίτηση

ΑΣΕΠ: Οι συγκεκριμένες προσλήψεις θα γίνουν σε Δήμους, Νοσοκομεία, τη ΔΕΗ καθώς και σε άλλους οργανισμούς. Σημειώνεται, δε, πως αφορούν κυρίως Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου ενώ όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχουν όλες οι προκηρύξεις με τα απαραίτητα προσόντα και τα δικαιολογητικά.  Σας παρουσιάζουμε έναν αναλυτικό οδηγό με προσλήψεις του ΑΣΕΠ που τρέχουν αυτό το διάστημα. Σε κάθε...
ΑΣΕΠ: Όλες οι προσλήψεις σε Δήμους, νοσοκομεία, φορείς και ΔΕΗ – Πού να κάνεις αίτηση

ΑΣΕΠ: Οι συγκεκριμένες προσλήψεις θα γίνουν σε Δήμους, Νοσοκομεία, τη ΔΕΗ καθώς και σε άλλους οργανισμούς. Σημειώνεται, δε, πως αφορούν κυρίως Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου ενώ όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχουν όλες οι προκηρύξεις με τα απαραίτητα προσόντα και τα δικαιολογητικά. 

Σας παρουσιάζουμε έναν αναλυτικό οδηγό με προσλήψεις του ΑΣΕΠ που τρέχουν αυτό το διάστημα. Σε κάθε ενότητα θα βρείτε ενεργά links με τις προκηρύξεις στις οποίες περιλαμβάνονται τα απαραίτητα προσόντα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε και τις προθεσμίες για τις αιτήσεις.

Δείτε αναλυτικά:

  • 13 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (Περιοχή Σύρου)

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. για την περιοχή της Σύρου, ανακοινώνει την πρόσληψη 13 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις απο το Dikaiologitika News

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΣΕΠ: Όλες οι προσλήψεις σε Δήμους, νοσοκομεία, φορείς και ΔΕΗ – Πού να κάνεις αίτηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.