ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»: Φέτος θα είναι… κόλαση

Η φετινή Εθνική Διακλαδική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» αναμένεται να διαφέρει από απόψεως όγκου και μέσων συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων, ποικιλίας σεναρίων αλλά και μάζας πυρός, από οποιαδήποτε προγενέστερη άσκηση. Η ασκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» αναμένεται να πραγματοποιηθεί ευρείας κλίμακας άσκηση σε νήσο του Αιγαίου με συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για άσκηση...
Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»: Φέτος θα είναι… κόλαση

Η φετινή Εθνική Διακλαδική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» αναμένεται να διαφέρει από απόψεως όγκου και μέσων συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων, ποικιλίας σεναρίων αλλά και μάζας πυρός, από οποιαδήποτε προγενέστερη άσκηση.

Η ασκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» αναμένεται να πραγματοποιηθεί ευρείας κλίμακας άσκηση σε νήσο του Αιγαίου με συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για άσκηση που θα μοιάζει από απόψεως όγκου συμμετοχής σε δυνάμεις και μέσα, με την απόβαση στη Νορμανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στρατός: Περιμένει το «πράσινο φως» για τα αμερικανικά Μ1117

Σύμφωνα με πληροφορίες το σενάριο θα προβλέπει μεταξύ άλλων άμυνα νήσου από τις εκεί υπάρχουσες δυνάμεις στρατού και Εθνοφυλάκων, ενίσχυση από αέρα και θάλασσα με Ειδικές Δυνάμεις, αερομεταφερόμενα τμήματα Σχηματισμού και Πεζοναύτες και απώθηση του εχθρού στη θάλασσα για …κολύμβηση.

Η άσκηση θα διεξαχθεί μεταξύ 24 και 28 του τρέχοντος μήνα και θα είναι όπως είπαμε τεράστια. Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ενδέχεται να …καεί και κάποιος βράχος για να αντιληφθούν ο Ρ.Τ. Ερντογάν και τα εξαπτέρυγα του τι τους περιμένει αν διαβούν το Ρουβίκωνα.

Πηγή: defencenet.gr

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Στρατός: Περιμένει το «πράσινο φως» για τα αμερικανικά Μ1117

Λέσβος: Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ άμεσα με C-130 στο νησί

Τούρκος αναλυτής: «Ο Ερντογάν φωνάζει, απειλεί, αλλά μέχρι εκεί» (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»: Φέτος θα είναι… κόλαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.