ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΟΕΕ-Επεισόδια: Χαμός με ΜΑΤ και αντιεξουσιαστές. Πετροπόλεμος και έκλεισαν οι δρόμοι!

Επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από την ΑΣΟΕΕ. Επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πατησίων, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ. Ομάδα ατόμων μπήκε στον χώρο του πανεπιστημίου απ’ όπου άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να κλείσει η κυκλοφορία στο δρόμο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΕΛΛΑΔΑ: Κι όμως! Έφερναν...
ΑΣΟΕΕ-Επεισόδια: Χαμός με ΜΑΤ και αντιεξουσιαστές. Πετροπόλεμος και έκλεισαν οι δρόμοι!

Επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από την ΑΣΟΕΕ.

Επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πατησίων, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ.

Ομάδα ατόμων μπήκε στον χώρο του πανεπιστημίου απ’ όπου άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να κλείσει η κυκλοφορία στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΕΛΛΑΔΑ: Κι όμως! Έφερναν ηρωίνη από την Τουρκία και τους έπιασαν!

Οι αντιεξουσιαστές είχαν κάνει νωρίτερα «αντισυγκέντρωση» στην διαμαρτυρία άλλης ομάδας  για την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Βικτωρίας λόγω της παρουσίας μεταναστών.

Μετά το τέλος των δύο συγκεντρώσεων, ομάδα περίπου πενήντα ατόμων κινήθηκε προς το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, απ’ όπου άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα στις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΣΟΕΕ-Επεισόδια: Χαμός με ΜΑΤ και αντιεξουσιαστές. Πετροπόλεμος και έκλεισαν οι δρόμοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.