ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασπρόπυργος: Φρίκη, πτώματα αλλοδαπών εντοπίστηκαν σε κοντέινερ (vid)

Ασπρόπυργος: Με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές τη Δευτέρα (14/9), καθώς εντοπίστηκαν δύο πτώματα αλλοδαπών σε κοντέινερ.
Ασπρόπυργος: Φρίκη, πτώματα αλλοδαπών εντοπίστηκαν σε κοντέινερ (vid)

Ασπρόπυργος: Με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές το πρωί της Δευτέρας (14/9), καθώς εντοπίστηκαν δύο πτώματα αλλοδαπών μέσα σε κοντέινερ.

Το κίνητρο της διπλής δολοφονίας των εργατών από ο Μπαγκλαντές αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής που βρίσκονται από τις 09:00 το πρωί στον Ασπρόπυργο.

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν εντός κοντέινερ εταιρείας εμπορευματοκιβωτίων, επί της οδού Αγίου Γεωργίου στον Ασπρόπυργο, εντοπίστηκαν τα πτώματα των δύο ανδρών από το Μπαγκλαντές. Αμφότεροι έφεραν στο κεφάλι τραύματα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι από πυροβόλο όπλο, ενώ εντός της ημέρας θα υπάρχει και το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. δύο είναι τα ενδεχόμενα κίνητρα της δολοφονίας: είτε ο δράστης να είχε πρόθεση τη ληστεία και η κατάσταση να ξέφυγε, είτε να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας λαμβάνουν καταθέσεις και αναζητούν τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι ο ένας από τους δύο άνδρες εργάζονταν ως φύλακας στην εταιρεία.

Ασπρόπυργος: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ασπρόπυργος: Φρίκη, πτώματα αλλοδαπών εντοπίστηκαν σε κοντέινερ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.