ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αστακός» η Αθήνα: 5.000 αστυνομικοί για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Αυξημένες θα είναι οι αστυνομικές δυνάμεις και δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας
«Αστακός» η Αθήνα: 5.000 αστυνομικοί για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και αναμένονται όπως κάθε χρόνο εκδηλώσεις μνήμης και συγκεντρώσεις.

Αυξημένες θα είναι οι αστυνομικές δυνάμεις και δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, ενώ όπως έχει γνωστοποιηθεί στα μέτρα θα συμμετέχουν περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί.

Να σημειωθεί πως στις 12 το μεσημέρι, μαθητές και φοιτητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλλά και πορεία στα Προπύλαια, ενώ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο σημείο όπου ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός.

Τέλος ελικόπτερα της αστυνομίας θα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου, ενώ έχουν επιστρατευτεί και drones.

Δολοφονία Ρόδος: Η φοιτήτρια παρακαλούσε να την πάνε νοσοκομείο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Αστακός» η Αθήνα: 5.000 αστυνομικοί για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.