ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αστακός» η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου – Έλεγχος σε όλους

Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από τους ελέγχους της Τροχαίας στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας, καθώς και η Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου έχει μετατραπεί σε «αστακό» από την αστυνομική δύναμη. Από τα Βόρεια Προάστια και ειδικότερα από την λεωφόρο Κηφισίας, στην Αττική Οδό με προορισμό την Κόρινθο, η εταιρεία αυτοκινητοδρόμων λειτουργεί δύο σταθμούς διοδίων όπου...
«Αστακός» η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου – Έλεγχος σε όλους

Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από τους ελέγχους της Τροχαίας στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας, καθώς και η Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου έχει μετατραπεί σε «αστακό» από την αστυνομική δύναμη.

Από τα Βόρεια Προάστια και ειδικότερα από την λεωφόρο Κηφισίας, στην Αττική Οδό με προορισμό την Κόρινθο, η εταιρεία αυτοκινητοδρόμων λειτουργεί δύο σταθμούς διοδίων όπου μπορεί να περάσει κάποιος που διέθετε πομπό και έναν σταθμό στον οποίο υπήρχε υπάλληλος.

Η κίνηση των οχημάτων είναι πολύ μικρή και κινούνται κυρίως φορτηγά (μικρά ή μεγάλα) που μεταφέρουν προϊόντα για Super Market ή φάρμακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρναούτογλου για Κανάκη: «Χάνουμε ζωές κι ασχολούμαστε με μαλ@$#&ς» (vid)

Στην τελευταία υπόγεια διάβαση της Αττικής Οδού όπου ο αυτοκινητόδρομος συναντά την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου με προορισμό προς τα διόδια Ελευσίνας υπάρχει περισσότερη κίνηση η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι μεγάλη.

Πλησιάζοντας προς τα διόδια η ΕΛΑΣ έχει τοποθετήσει κάθετα στο δρόμο περιπολικά δεξιά και αριστερά από τρεις λωρίδες κυκλοφορίας οπότε οι οδηγοί που θέλουν να περάσουν προς την Κόρινθο πρέπει να περάσουν από έλεγχο και να δείξουν τα έγγραφα εξαίρεσης μετακίνησης.

Σε ακριβώς αυτό το σημείο κάποια αυτοκίνητα πραγματοποιούν ελιγμούς και οι οδηγοί τους να επιλέγουν το δρόμο που οδηγεί στην παλαιά Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου (χωρίς διόδια) όπου φαίνονταν ότι εκεί δεν υπήρχε έλεγχος από τους αστυνομικούς!

Προς μεγάλη τους έκπληξη λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω και εντός της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου οι αστυνομικοί έχουν στήσει ένα μεγάλο μπλόκο από το οποίο δεν περνούσε κανείς χωρίς έλεγχο!

Συνεχίζοντας την πορεία προς την Κόρινθο διαπιστώνεται ότι η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου είναι έντονη η παρουσία από περιπολικά αυτοκίνητα όσο και από μοτοσικλέτες της ΕΛΑΣ και μάλιστα σε κάποια σημεία οι αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους είτε με σταθερά μπλόκα είτε εν κινήσει όπου καλούσαν τους προπορευόμενους οδηγούς να σταματήσουν τα οχήματά τους για να τους ελέγξουν.

Στην περιοχή της Κορίνθου λίγο μετά τον Ισθμό η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί ελέγχους σε διερχόμενα κυρίως αυτοκίνητα και μικρά φορτηγά ενώ τα μεγάλα φορτηγά των μεταφορικών συνέχιζαν το έργο τους χωρίς καθυστερήσεις.

πηγή: Newsauto.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Αστακός» η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου – Έλεγχος σε όλους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.