ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομία: «Βλέπει» οπαδικά κίνητρα πίσω από τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Το θύμα είχε απασχολήσει την Αστυνομία για ναρκωτικά, εξύβριση, ενώ είχε εμπλακεί και σε οπαδικά επεισόδια
Αστυνομία: «Βλέπει» οπαδικά κίνητρα πίσω από τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Αστυνομία: Εκτενή έρευνα έχει ξεκινήσει για να διαλευκάνει την υπόθεση με τους πυροβολισμούς που οδήγησαν στον τραυματισμό ενός 32χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση του Ρώσου ομογενούς είναι ελεγχόμενη, αλλά το παρελθόν του δημιουργεί υποψίες στhn Αστυνομία για τα κίνητρα της επίθεσης.

Ο ίδιος είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, εξύβριση, ενώ είχε εμπλακεί και σε οπαδικά επεισόδια. Σημειωτέον ότι είχε αποφυλακιστεί πριν λίγο καιρό.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 32χρονος που περπατούσε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, περικυκλώθηκε από 6-7 άτομα δεχόμενος τα πυρά τους. Μια από τις σφαίρες τον χτύπησε στην πλάτη σωριάζοντάς τον στο έδαφος τραυματισμένο.

Αμέσως, αφότου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και εισήλθε άμεσα για να χειρουργηθεί.

Από την ΕΛ.ΑΣ λοιπό, εξετάζεται ως ένα πολύ σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ αυτός που τον πυροβόλησε φέρεται να έχει παρόμοιο παρελθόν με τον Ρώσο ομογενή.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας από τους γύρω δρόμους, ώστε να έχουν μια πιο πλήρη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επίθεση.

 

Διαβάστε επίσης:

Καρυπίδης για το -6: «Στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση»

Πολωνία – Αγγλία: Η Τζούλια Σκρότζκα… σκόραρε από τις κερκίδες (PIC)

Ρονάλντο: «Δεν ήρθα για να κάνω διακοπές»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστυνομία: «Βλέπει» οπαδικά κίνητρα πίσω από τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.