ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική βία: Η στιγμή της απρόκλητης επίθεσης σε καφετέρια στο Γαλάτσι (vid)

Αστυνομική βία: Ένα συγκλονιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, από την απρόκλητη επίθεση σε καφετέρια στο Γαλάτσι.
Αστυνομική βία: Η στιγμή της απρόκλητης επίθεσης σε καφετέρια στο Γαλάτσι (vid)

Αστυνομική βία: Ένα συγκλονιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, από την απρόκλητη επίθεση σε καφετέρια στο Γαλάτσι.

Αστυνομική βία: Ένα περιστατικό που είχε συγκλονίσει είχε γίνει την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, λίγο πριν επιβληθεί το πανελλαδικό lockdown.

Συγκεκριμένα, ομάδα από διαδηλωτές είχε προγραμματίσει συγκέντρωση στη Λαμπρινή στο Γαλάτσι, η οποία είχε συγκρουστεί με δυνάμεις της αστυνομίας, όπου χρησιμοποιήθηκε βία, χημικά και είχε απολογισμό 13 συλλήψεις και τραυματισμούς.

Όλα άρχισαν στον πεζόδρομο που βρίσκεται δίπλα σε καφετέρια, ενώ επεκτάθηκε ακόμη και εντός αυτής, μπροστά στα μάτια έντρομων πελατών που μέχρι εκείνη την ώρα έπιναν απλά τον καφέ τους.

Μάλιστα, κάτοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες στα γεγονότα κατήγγειλαν αναίτια επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων, αναφέροντας πως οι άνδρες των ΜΑΤ χτυπούσαν και έκαναν ρίψη χημικών αδιακρίτως, παρά το γεγονός ότι στο σημείο βρίσκονταν οικογένειες και μικρά παιδιά. Μάλιστα, οι μαρτυρίες έκαναν λόγο και για την παρουσία ενός 5χρονου παιδιού εντός του καταστήματος εστίασης, που κινδύνεψε κατά τις σκηνές αλόγιστης βίας και καταστολής, με την ΕΛ.ΑΣ ωστόσο, να διαψεύδει.

Πλέον έρχεται στη δημοσιότητα ένα αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο αποκαλύπτει μέσα από τρεις διαφορετικές λήψεις, τι πραγματικά έγινε στο Γαλάτσι το απόγευμα εκείνης της Κυριακής, 1 Νοεμβρίου, αλλά και ποια είναι η αλήθεια για την παρουσία 5χρονου κοριτσιού τη στιγμή της άγριας επίθεσης.

Διαβάστε τη συνέχεια της είδησης ΕΔΩ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – ΕΛ.ΑΣ.: «40 κουκουλοφόροι πραγματοποιήσαν επίθεση σε οπαδούς ομάδας της πόλης»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστυνομική βία: Η στιγμή της απρόκλητης επίθεσης σε καφετέρια στο Γαλάτσι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.