ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός με μάσκα στο πιγούνι κόβει πρόστιμο για μάσκα σε νεαρό που δεν φόραγε μάσκα!

Αστυνομικός με μάσκα στο πιγούνι αποφάσισε να κόψει πρόστιμο για μάσκα σε νεαρό στη Θεσσαλονίκη!
Αστυνομικός με μάσκα στο πιγούνι κόβει πρόστιμο για μάσκα σε νεαρό που δεν φόραγε μάσκα!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με έναν αστυνομικό να κόβει πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε νεαρό φορώντας τη δική του μάσκα στο πιγούνι!

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα νωρίς το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους, όταν ένας νεαρός πολίτης, μη γνωρίζοντας για την εφαρμογή των νέων μέτρων που ανακοίνωσε χθες (23/12) ο Θάνος Πλεύρης, περπατούσε χωρίς την μάσκα του.

Αυτό του το λάθος το πλήρωσε όμως ακριβά, καθώς ο αστυνομικός που βρέθηκε στο διάβα του, αποφάσισε να του κόψει το τσουχτερό πρόστιμο των 150 ευρώ έστω και αν ο ίδιος δεν φορούσε μάσκα.

Κάποιος θα έλεγε πως πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα, όμως η παρουσία κάμερας της ΕΡΤ στο σημείο ήταν ο λόγος που το περιστατικό αυτό έγινε viral μέσα σε πολύ λίγη ώρα.

Μάλιστα, ο αστυνομικός έκανε και συστάσεις στον νεαρό, λέγοντας του πως πρέπει να τηρούνται οι νόμοι καθώς η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι εξαιρετικά δύσκολη για την υγεία μας!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

https://youtu.be/4UPkJh_yGiA

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστυνομικός με μάσκα στο πιγούνι κόβει πρόστιμο για μάσκα σε νεαρό που δεν φόραγε μάσκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.