ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AstraZeneca εμβόλιο: Τέλος από την Ε.Ε. – Τι θα γίνει με όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση

AstraZeneca εμβόλιο: Η ΕΕ «τελειώνει» με τα συγκεκριμένα εμβόλια καθώς δεν ανανεώνει την παραγγελία για μετά τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «δεν ανανέωσε την παραγγελία της για τα εμβόλια της AstraZeneca κατά της πανδημίας του κορωνοϊού για μετά τον Ιούνιο». Ο Έλληνας υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίκης,...
AstraZeneca εμβόλιο: Τέλος από την Ε.Ε. – Τι θα γίνει με όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση

AstraZeneca εμβόλιο: Η ΕΕ «τελειώνει» με τα συγκεκριμένα εμβόλια καθώς δεν ανανεώνει την παραγγελία για μετά τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «δεν ανανέωσε την παραγγελία της για τα εμβόλια της AstraZeneca κατά της πανδημίας του κορωνοϊού για μετά τον Ιούνιο».

Ο Έλληνας υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίκης, κατά την διάρκεια συνέντευξής του την προηγούμενη εβδομάδα στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «εξασφαλισμένες δόσεις για όσους έχουν κάνει το πρώτο εμβόλιο της AstraZeneca».

Ευρωπαϊκή Ένωση και AstraZeneca δεν συμφώνησαν στο χρονοδιάγραμμα παράδοσης εμβολίων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ενεργοποιιεή τον προηγούμενο μήνα νομικές ενέργειες κατά της εταιρείας, για την μη τήρηση του συμβολαίου παράδοσης των εμβολίων.

Διαβάστε επίσης:

AstraZeneca: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνεχίζεται ο εμβολιασμός

Απίστευτο! Από τον ΠΑΟΚ στη Γιουβέντους!

Έλον Μασκ: Ραγδαία πτώση στο Dogecoin μετά την εμφάνιση του στο Saturday Night

Απίστευτο: Πόσο… πουλάει τον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AstraZeneca εμβόλιο: Τέλος από την Ε.Ε. – Τι θα γίνει με όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.