ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AstraZeneca: Πέθανε η 44χρονη που εμφάνισε θρόμβωση!

Η 44χρονη γυναίκα από την Κρήτη, που εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και εμφάνισε θρόμβωση, έχασε τη μάχη για τη ζωή.
AstraZeneca: Πέθανε η 44χρονη που εμφάνισε θρόμβωση!

Η 44χρονη γυναίκα από την Κρήτη, που εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και εμφάνισε θρόμβωση, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, πριν από λίγο ανακοινώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, που εμβολιάστηκε με AstraZeneca.

Oι γιατροί, νωρίτερα, επιβεβαίωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή και θα ενημέρωσαν τους οικείους της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο zarpanews.gr η οικογένειά της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν έλειψαν οι αντιδράσεις. Η μητέρα της 44χρονης, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στο παιδί της…

Να θυμίσουμε πως η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.

Μία εβδομάδα μετά, άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Ο σύζυγος της 44χρονης καταγγέλλει την πολιτεία, που «παρά τις σοβαρές παρενέργειες που παρουσιάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα επέλεξε να συνεχίσει την χορήγηση του ( του εμβολίου) με τα αποτελέσματα αυτά. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και τυχόν ευθύνες που θα προκύψουν για τον θάνατο της γυναίκας μου.»

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Το πρώτο διήμερο του Ιουνίου να ξαναγίνει οδηγός του

Χατζηγιοβάνης: Καθορίζει τις εξελίξεις στα εξτρέμ

Survivor: Ο Μπόγδανος γυρίζει την… μπιφτέκα και πλησιάζει τον Σάκη για μια συγγνώμη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AstraZeneca: Πέθανε η 44χρονη που εμφάνισε θρόμβωση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.