ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AstraZeneca: Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης που εμφάνισε θρόμβωση

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που εμφάνισε θρόμβωση έπειτα από τον εμβολιασμό της.
AstraZeneca: Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης που εμφάνισε θρόμβωση

AstraZeneca: Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που εμφάνισε θρόμβωση έπειτα από τον εμβολιασμό της.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να διαχειριστούμε τον πόνο μας. Έχουμε τρία παιδιά ηλικίας 12, 10 και 8 ετών. Έχουμε ενημερώσει με τη βοήθεια ψυχολόγου τα δύο μεγαλύτερα παιδιά.

Τώρα περιμένουμε από τους γιατρούς να μας ενημερώσουν επίσημα για το τέλος της Γλυκερίας και να την οδηγήσουμε στην τελευταία της κατοικία».

Αυτά είπε ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας, η οποία έξι ημέρες έπειτα από τον εμβολιασμό της υπέστη θρόμβωση, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ξεκαθαριστεί εάν σχετίζεται με το εμβόλιο.

Εισήχθη αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο και αμέσως μετά στο ΠΑΓΝΗ, όπου όμως το βράδυ της Παρασκευής παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία.

Εισήχθη στο χειρουργείο και σύμφωνα με την οικογένειά της είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Τα παιδάκια της Γλυκερίας έγραψαν ένα γράμμα με όλα τα αναπάντητα ερωτήματα και το παρέδωσαν στον πατέρα τους.

Εκεί αποτυπώνουν τις παιδικές απορίες τους μιας και μόλις πριν από λίγα 24ωρα η ίδια η μητέρα τους, τους επιβεβαίωνε ότι θα επιστρέψει υγιής στο σπίτι.

Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, καθηγητής αιματολογίας της Ιατρικής Σχολής της Σορβόνης, είπε: «Από 5η εως 28η ημέρα από τον εμβολιασμό μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα θρόμβωσης.

Η περίπτωση της 44χρονης πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος. Έχει μεγάλη σημασία να διευκρινιστεί περί τίνος πρόκειται, οι συνάδελφοι στην Κρήτη είναι απόλυτα ικανοί για να βρουν την αιτιολογία.

Αν υποθέσουμε ότι είναι το γνωστό σύνδρομο θρομβώσεων με κακή εξέλιξη, έχουμε 1-2 περιπτώσεις ανά 100 χιλιάδες, και δυστυχώς είναι ένα μέρος του κινδύνου που αναλαμβάνουμε όταν αποφασίζουμε να κάνουμε μαζικούς εμβολιασμούς».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Τριψήφιος αριθμός στα κρούσματα – Μειώθηκαν οι διασωληνωμένοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AstraZeneca: Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης που εμφάνισε θρόμβωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.