ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αthens Voice: Καλαμπούρι με τον θάνατο 50χρονης νοσοκόμας από την Αρμενία

Αthens Voice: «Χαβαλέ» με τον τραγικό θάνατο μίας 50χρονης νοσοκόμας από την Αρμενία έκανε η free press εφημερίδα στο Facebook, με αποτέλεσμα να προκληθεί κύμα κατακραυγής από χρήστες του διαδικτύου. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές κάτω από όλα τα ποστ του page της Athens Voice χρήστες έχουν σχολιάσει κάνοντας copy paste το κείμενο...
Αthens Voice: Καλαμπούρι με τον θάνατο 50χρονης νοσοκόμας από την Αρμενία

Αthens Voice: «Χαβαλέ» με τον τραγικό θάνατο μίας 50χρονης νοσοκόμας από την Αρμενία έκανε η free press εφημερίδα στο Facebook, με αποτέλεσμα να προκληθεί κύμα κατακραυγής από χρήστες του διαδικτύου.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές κάτω από όλα τα ποστ του page της Athens Voice χρήστες έχουν σχολιάσει κάνοντας copy paste το κείμενο που ανέβασε νωρίτερα κάποιος editor της σελίδας της εφημερίδας στο Facebook. «Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσοκόμα στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού».

Mάλιστα δεν είναι λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που ζητούν την τιμωρία των αρμοδίων αφού όπως σημειώνεται: «Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών», ενώ καλούνται οι χρήστες να κάνουν «ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ».

Φυσικά οι διαχειριστές της σελίδας της Αthens Voice κατέβασαν το επίμαχο post όμως η κατακραυγή συνεχίζεται.

 

Πολύ κακή στιγμή για τον άνθρωπο εκείνο που σκέφτηκε να κάνει… πλάκα με τον θάνατο μίας γυναίκας η οποία για να μην συλληφθεί να δουλεύει παράνομα ως αποκλειστική πήδηξε από το παράθυρο του νοσοκομείου της Νίκαιας. Η γυναίκα φρόντιζε κάποιον ασθενή, χωρίς όμως να έχει τα απαραίτητα έγγραφα. Φοβήθηκε ότι θα την πιάσουν, σάστισε και πήδηξε στο κενό.

Μεγάλο το λάθος της «Athens Voice». Ή αλλιώς στα ελληνικά της «Φωνής της Αθήνας». Κρίμα αυτή να είναι η φωνή της Αθήνας. Της πρωτεύουσας της Ελλάδας με τα χιλιάδες χρόνια ιστορίας και πολιτισμού. Κρίμα η πόλη που δέχτηκε και δέχεται ανθρώπους από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, ανθρώπους που έρχονται για ένα καλύτερο αύριο, που εργάζονται, που φροντίζουν ανθρώπους που ξέχασαν ή δεν μπορούν να βοηθήσουν οι δικοί τους άνθρωποι, να έχει ως μεγαλύτερο free Press ένα έντυπο που αντιμετωπίζει αυτά τα τραγικά από όλες τις πλευρές περιστατικά ως αντικείμενα πλακίτσας.

Athens Voice. Ποια είναι αυτή η φωνή; Πόσο σχέση έχει με την πραγματικότητα η φωνή αυτή;  Τι πρέπει να γίνει τώρα; Μία συγγνώμη ίσως είναι αρκετή. Και περισσότερη προσοχή στο μέλλον από όλους μας. Στο τι και πώς το γράφουμε. Η λογική των Social Μedia πολλές φορές μας οδηγεί σε ακρότητες. Άλλο όμως τι γράφει κάποιος επώνυμα, στο προσωπικό του profil και άλλο τι ποστάρεται στο επίσημο page μίας εφημερίδας όπως η Athens Voice. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες.

Συλλυπητήρια στους οικείους της άτυχης γυναίκας .

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αthens Voice: Καλαμπούρι με τον θάνατο 50χρονης νοσοκόμας από την Αρμενία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.