Δικαιωμένοι μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι της εστίασης σε όλη τη χώρα καθώς γέμισαν από κόσμο τα τραπέζια και σήμερα. Δείτε τι έγινε σήμερα στην Αθήνα.

Αθήνα:  Η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει και πάλι την εστίαση από χθες (3/5) με τον κόσμο να κατακλύζει τις καφετέριες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η σημερινή ημέρα με τα τραπέζια να είναι και πάλι γεμάτα προσφέροντας την ικανοποίηση στους καταστηματάρχες.

Ο καλός καιρός παραμένει σύμμαχος των πολιτών, οι οποίοι βγαίνουν για να απολαύσουν τον ήλιο και να πιούν τον καφέ τους στα ηλιόλουστα αθηναϊκά καφέ.

Οι επαγγελματίες από χθες δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την κίνηση των πελατών και ευελπιστούν ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα όταν ανοίξει ο τουρισμός και όταν αρχίσει να βελτιώνεται κι άλλο η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας.

Δείτε φωτογραφίες από σήμερα:

Αθήνα: Δικαίωση για την εστίαση - Γεμάτα τα τραπέζια και σήμερα (pics)

Αθήνα: Δικαίωση για την εστίαση - Γεμάτα τα τραπέζια και σήμερα (pics)

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί έλεγχοι από χθες το βράδυ ήταν αρκετά αυστηροί, καθώς πολλοί δεν αποχώρησαν από τα καταστήματα στις 11 το βράδυ, όταν ξεκίνησε η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Σε πολλά σημεία, μάλιστα, οι πελάτες αποχώρησαν μετά τις παρεμβάσεις των αστυνομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τουρισμός: Από τον Ιούνιο η Ελλάδα στην βρετανική «πράσινη λίστα»